Om TEMA

Wendela Wiik

WendelaWiik2

  • Uddannelse: Design & technology, Hyper Island og kunsthistorie på Stockholms Universitet
  • Antal år som rejseleder: 10
  • Sprog: Svensk, engelsk, spansk, italiensk. Kan læse arabisk.
  • Leder rejser i: Italien, Spanien, Marokko, England.
  • Øvrige interesser: Ved alt, der er værd at vide om ost!

Det er et privilegium at stå op om morgenen, åbne vinduet og kigge ud over et smukt bjerglandskab. Ko-klokkernes ekko kan høres fra dalen, og på de højeste tinder ligger der stadig lidt sne. I dette landskab tager vi på en fantastisk vandretur. Om eftermiddagen plejer vi vores trætte fødder med et frisk dyp i det Tyrrhenske Hav. Disse kontraster finder man på Sicilien, min absolutte favoritø i hele Middelhavet.

Verden har været min arbejdsplads længe, og det er præcis kontrasterne i et land, som sætter præg – både på landet og på dig.

Udover det smukke landskab er maden en oplevelse i sig selv. Til picnic’en finder vi egnens bedste oste og bagværk! En fornem belønning efter en dags vandring.

Når jeg ikke er ude i verden og arbejder, finder man mig i Roslagen i en lænestol, koncentreret om et håndarbejde og med punkrock på højeste volumen.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.