Om TEMA

Johan Hast

Johan-Hast

  • Uddannelse: Har studeret biologi på universitetsniveau. Forsket delfiner og studeret dyrs levemåder
  • Antal år som rejseleder: 18
  • Sprog: Svensk, engelsk, fransk. Blandede sprogkundskaber i italiensk, spansk, swahili og russisk
  • Leder rejser i: Vandrings-, cykel-, natur- og kulturrejser i Frankrig, Italien, Cuba, Costa Rica, Mexico, Senegal, Thailand og Nepal.
  • Øvrige interesser: Danser salsa. Har deltaget i De Svenske mesterskaber

Jeg opdagede TEMA allerede da jeg gik på universitetet og har siden da arbejdet udfra min store interesse, som er en kombination af at rejse og udforske interessante steder, historie, dyr og natur. Det er en fantastisk følelse at være på en historisk plads eller at møde sjældne dyr på ture sammen med TEMA.

Ofte sker der spændende ting på mine rejser. Engang var der en som kaldte mig for Indiana Johan. Med TEMA er der plads til eventyr og jeg elsker at være ude i feltet og opleve verden med vores gæster. Måske oplever vi noget, som ingen forventer eller prøver noget helt nyt?!

Når jeg ikke er på rejser med TEMA, så bruger jeg tiden til at fotografere og danse, mest salsa. Dansen tager mig med jorden rundt og jeg danser næsten overalt, hvor jeg kan komme til det. Nu er du advaret:-)!

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.