Om TEMA

Ved køb af rejse

Køb af rejser, flytidsændringer og bestilte nyhedsbreve

TEMA benytter det navn og den adresse du har givet os til at kunne udsende dine billetter og bestilte rejsekataloger med post. Hvis I rejser flere sammen, er det dine oplysninger vi benytter når vi udsender bekræftelser og billetter.

Vi benytter din e-mailadresse til at sende dig en e-mailsbekræftelse direkte efter at din online-bestilling er gennemført. Hvis du har skrevet ja til at du ønsker information via e-mails om nye rejsemål, tilbud m.m. benytter vi også din e-mailadresse til dette. Det sidstnævnte er helt frivilligt. TEMA har brug for dine telefonnumre for at kunne ringe til dig, hvis f.eks. et fly bliver indstillet eller et afrejsetidspunkt ændres.

Udspreder ikke information

TEMA giver ikke oplysninger videre til udenforstående virksomheder. Vi giver ikke oplysninger om dig eller nogle af dine medrejsende til myndigheder eller virksomheder udenfor Jambo Tours/TEMA Rejser.

Da vi er et mulitnationalt selskab kan det til gengæld være nødvendigt at rapportere statistiks information indenfor koncernen, f.eks. til datterselskaberne i de nordiske lande eller til vores ejere.

Download af Plug-in eller anden software fra eksterne websteder

Da TEMA kun linker til information hos eksterne virksomheders websteder, f.eks. Microsoft og Apple, kan vi ikke tage ansvar for deres information. TEMA er heller ikke ansvarlig for den information de eksterne virksomheder eventuelt indsamler eller for nogen information, inklusive spørgeskemaer, som deres samarbejdsapartnere f.eks. samler ind via annoncebureauer.

Når du køber en rejse

 Når du køber en rejse på temarejser.dk gemmer vi også flg. oplysninger:

Bestillingsnummer
Bestillingsdato
Rejsens varemærke
Tidspunkt for bestillingen
Seneste onlinebestilling

Hvis du køber rejsen via et bud på vores rejseauktion på startour.dk gemmer vi også for en sikkerheds skyld den IP-adresse, der foretog bestillingen.

Udenforstående firmaer

TEMA indsamler ikke personlig information for udenforstående virksomheder. Annoncering kan forekomme på eksterne websteder og da kan vi modtage statistikker, som ikke er personlige. Vi får oplysninger om, hvor mange personer der har klikket på vores annonce

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.