Om TEMA

TEMAs rejseledere

Velkommen til en verden bag førstehåndsindtrykket! Her hos TEMA er hver dag en favoritdag. Vores skandinaviske rejseledere byder ikke bare på kundskaber og flere års erfaring, men de har også en passion for rejserne og landene, som giver dig mulighed for at opleve det, som gør stunderne intensive og unikke. Eller sagt på en anden måde; her gives alt, som skaber minder for livet. Det ligegyldige lader vi ligge derhjemme, for sammen at opleve en verden fyldt med spænding og nye eventyr.

Vores populære rejseledere er ikke bare omvandrende opslagsværker. De formår også at formidle til mindste detalje. Deres viden og deres kundskaber gives videre til dig på en fascinerende og levende måde. Dette kan være forklaringen på, at de får så fine bedømmelser fra  rejsende, som har været afsted, 9,32 af 10 mulige.

Når rejselederne ikke er ude og arbejde for os, finder man dem i lærerværelser på skoler og gymnasier, eller ude i verden, som korrespondenter eller journalister. Måske rejser de rundt med et kamera om halsen, for at finde spændende indslag til næste rejse. På denne side kan du se et udpluk af vores rejseledere. Hvem som er rejseleder på din næste rejse, kan vi ikke altid sige på forhånd. Men uanset hvem det bliver, så vil du få et enormt indblik i et andet lands kultur.

Mange af vores rejseledere bor i udlandet og det er derfor ikke sikkert at de møder dig i din afrejselufthavn. De vil så istedet møde dig ved ankomsten i det land din rundrejse starter.
På vores rundrejser er der deltagere fra både Sverige, Norge og Danmark, som ankommer fra forskellige skandinaviske lufthavne. Du vil blive mødt af rejselederen eller vores lokale repræsentant, enten i lufthavnen i ankomsthallen eller ved ankomsten til første overnatningshotel. 

Velkommen!

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.