Om TEMA

Jesper Brandt

jesper

  • Uddannelse: En Master i geografi
  • Antal år som rejseleder: 21
  • Sprog: Svensk, norsk, dansk, engelsk
  • Leder rejser i: Afrika, Asien, Sydamerika, Indien, Irland, Grækenland, Spanien, Israel
  • Øvrige interesser: Jeg formår at se kaotiske situationer udefra og få et roligt overblik, uden stress

For 20 år siden, tog jeg et sabbatår som student. Jeg stod på torvet i København og spiste en pølse. Mit blik faldt helt naturligt over mod skiltet, hvor der stod Fritidsrejser. Så sagde jeg til  mig selv: hvorfor går du ikke ind dér og søger job?. Det gjorde jeg så og 2 uger senere var jeg i fuld gang. Efter en tid hjemme på salgskontoret, blev jeg så sendt afsted som TEMA rejseleder.

Det sjove ved dette job er at man formidler et andet land, man udvider horisonten og oplever hvordan lande ser ud bag facaden og bag mediernes historier. Forhåbentlig kan jeg give en baggrund og sætte et sammenhæng, i landet  under din rejse med os. Dette er ellers meget tidskrævende selv at komme frem til på egen hånd.

Når vi f.eks. ser en ruin hob, fortæller jeg alt om hvad der er sket og hvilken betydning området har haft eller har for landet. på denne måde får stedet et liv og en historie, som man måske ikke havde regnet med ved første blik. 
For mig er det vigtigt at være åben og at vise gensidig respekt. Dér lærer vi også utrolig meget af hinanden på en TEMA rejse og vi kommer alle hjem med kufferten fuld af viden, indtryk og kundskaber.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.