Om TEMA

Kerstin Holmberg

Foto-Kerstin-Holmberg-08

  • Uddannelse: Fil mag i kunst, litteratur og italiensk. Autoriseret guide i Firenze og Stockholm samt uddannet naturguide i Italien.
  • Antal år som rejseleder: 13
  • Sprog: Svensk, italiensk, spansk, fransk, engelsk og norsk.
  • Leder rejser i: Italien, Cuba og Tenerife.
  • Øvrige interesser: Jeg kan skrive baglæns ligesom Leonardo da Vinci 🙂

Der er en mand som hele tiden dukker op foran mig; Kristoffer Columbus.
Han blev født i Italien og sejlede fra de canariske øer videre til Cuba.
Jeg leder rejser de samme steder og derfor tænker jeg tit på ham.

Kunst og litteratur er mine store interesser og idag bor jeg i Firenze, som er et skønt sted at leve. Her er kunst over alt; renæssancens vugge! Og når jeg vil ud derfra , så vandrer jeg i Chiantis dale og bakker. Eller læser en bog, bogorm som  jeg er.

Når jeg vandrer med TEMAs rejsende, giver det en fin kombination af at komme udenfor alfarvejene og samtidig opleve kunst og litteratur. Takket være at jeg bor i Italien eller kender landet godt, vil mine gæster på rejserne forhåbentlig få mere viden og indsigt end forventet. Det er dejligt at kunne fortælle en masse, men også rart at kunne give en forklaring på hvorfor tingene hænger sammen som de gør.

Konst och litteratur är mina stora intressen och idag bor jag i Florens som är en underbar stad att leva i. Här finns konsten runt knuten, det är ju renässansens vagga och då jag önskar komma ifrån folklivet vandrar jag på Chiantis kullar. Eller läser en bok, bokmal som jag är.

När jag vandrar med TEMAS gäster ger det en fin kombination av att komma utanför allfarvägarna och uppleva konst och litteratur. Tack vare att jag bor i landet eller känner landet väl upplever du som gäst förhoppningsvis att du får något över förväntan. Det är roligt att inte bara kunna berätta ATT – utan förklara VARFÖR saker och ting är som de är i ett land. 

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.