Om TEMA

Christian Larsson

Christian-Larsson

  • Uddannelse: Rejselederskole
  • Antal år som rejseleder: 14
  • Sprog: Skandinavisk, engelsk og thai. Også lidt italiensk
  • Leder rejser i: Leder rejser i hele Asien og Tyrkiet
  • Øvrige interesser: Jeg spiller guitar

Jeg lever og arbejder i et område, hvor verdens fremtid tager form.
Jeg bor i Thailand og leder rundrejser i hele Asien. Asien har ikke kun en strålende historie, men hele verdens agenda står på højkant, udfor det næste skridt man tager. Det er der en stor charme ved og TEMA byder ind med meget på dette område.

Vi får virkelig lært os noget om omverdenen på vores rejser i Asien og vi lærer at det er vigtigt at holde fast i drømmen, man har som gæst i landet, for at de skal blive til virkelighed.
Med TEMA sparer man også meget tid, så man oplever det bedste uden at gå ad omveje. Vi har naturligvis også en del transporter med bus undervejs, hvilket jeg er glad for. Her udnytter jeg så tiden til at fortælle om detaljer og mange historier, som du måske ikke kender til om landet.
Det er om alle emner i livet. Alt om kulturen, maden, folket, markedet, landbruget og meget mere.

Jeg drysser mere krydderi på rejsen, fremfor en almindelig guidebog!

At bo i Thailand er en god base for mit arbejde. Det er et moderne udviklingsland med kultur, god mad og dejligt klima. Vi værdsætter hinanden, thailændere og skandinaverer, da vi begge udviser respekt, en form for god kutym og venlighed. Selv i mit lille hjem og i mit pivatliv har fremtiden tage form. Jeg er netop i 2013 blevet far til lille Anton!

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.