Om TEMA

Helena Glykos

  • Uddannelse: Græske stats rejselederskole
  • Antal år som rejseleder: 25
  • Sprog: Norsk, græsk, italiensk, spansk, engelsk
  • Leder rejser i: Grækenland med Kreta
  • Øvrige interesser: God viden om psykologi, kreativ- elsker dekoration

Mit liv har bestemt for mig. Og mit liv bestemte at jeg skulle være rejseleder. Mine forældre og min søster var også rejseledere for TEMA. Jeg er født i en TEMA familie! Mit arbejde er min hobby. Jeg bor på Athens riviera og elsker alle de steder jeg kan vise til TEMAs gæster.
 
Du må gerne sortere fra i det jeg fortæller og siger på rejsen; jeg har en stærk mening, ligesom alle grækere, og har det med at flette mine holdninger ind i min berettelser. Så man ser min græske sjæl i mine øjne. Du vil sikkert lære en del af det græske sprog på rejsen, da vi vil spise på restauranter, hvor kun grækerne kommer. 

For mig er Grækenland paradiset. Her lever vi sammen i tre generationer og hjælper altid hinanden hvis der er krise. Vi deler glæde og sorg med så mange som muligt. Vi tror på at det skal gå. Vi klarer os, og takket være solen er vi også optimister. Men altid stærke og mange meninger. Sidder vi 3 til bords, er der 5 meninger!

I min fritid er jeg pausenist. Når jeg ikke arbejder, holder jeg pauser.
Først intensivt arbejde, derefter sidder jeg og slapper af.
For mig er helse, sundhed og kærlighed vigtigst.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.