Om TEMA

Projekter vi støtter

TEMA sponsorerer lærerstuderende gennem organisationen Help to Help
I november 2015 indledte vi på TEMA et langsigtet samarbejde med Help to Help. Deres idé er at de igennem crowdfunding sponsorere højskolesudier for unge mennesker som kommer fra fattige områder og lever under trange kår.
På den måde får Tanzania muligheden for at ansætte lokale ingeniører, kirurger, pædagoger og hjælpe dem der siddder med en god idé, der skal føre ud i livet.  På den måde kan vi være med til at mindske behovet for international hjælp.

Vi kan rigtig godt lide denne idé og har igennem vores rejser knyttet tæt bånd til Tanzania. Derfor finder vi det naturligt at give et økonomisk bidrag til Help to Help som organisation. Samtidig har TEMA også besluttet at være fadder for en student, Frank Kimario. Vi vil dække resten af hans uddannelse 
Læs mere om projektet her»  

Nødden som giver folk et håb om en lysere fremtid
Macadamianødden er populær både som snack og som olie i skønhedscremer.
Nødden har flere gode sider. Den modvirker global opvarmning og kan derved hjælpe mayabønderne socialt og økonomisk. TEMA har indledt et langsigtet samarbejde, hvor vi skal bidrage til planteringen af macadamia i Guatemala. Vores partner er en organisation som skænker planterne til udsatte mayabønder, hjælper dem med at komme igang med dyrkningen og sidenhen – når træerne bærer frugt – sørge for at få mest ud af dem og hjælpe med høsten. Vi bidrager økonomisk til dette vigtige arbejde.
Læs mere om projektet her» 

Unesco World Heritage
Vi på TEMA har derudover også længe arbejdet med Unesco World Heritage omkring projekter som har tilknytning til Verdensarvslisten. Af listens næsten 900 unikke natur- og kulturmonumenter, kan du besøge omkring 200 af dem på TEMAs rejser.
Læs mere om Unescos verdensrave her»

Adopter en orangutang
Vil du bidrage til Sepiloks rehabiliteringscenter for orangutanger på Borneo og være med til at bekæmpe orangutangernes trussel mod at overleve i naturen, så kan du adoptere en orangutang. Du vil så få et certifikat, et foto og din adoptivorangutangs personlige historie på skrift. Efterfølgende vil du så modtage opdateringer 2 gange om året om hvordan din orangutang har det.
Læs mere her»

 
XClose