Om TEMA

Jeppe Munkholm

JeppeMunkholm

  • Uddannelse: Kok og Tjener, men har også læst Historie
  • Antal år som rejseleder: 26
  • Sprog: Engelsk, spansk, italiensk, fransk, tysk og skandinaviske sprog
  • Leder rejser i: Thailand, Indien, Tyrkiet, Frankrig, Italien, Spanien, Cuba, Dominikanske republik og Vestindien
  • Øvrige interesser: Skuespil

Som ung boede jeg i Paris, hvor jeg arbejdede på den Danske ambassade. Indimellem guidede jeg folk rundt blandt byens kunstkvarterer. Da jeg senere flyttede tilbage til Danmark, savnede jeg at guide rundt og derfor søgte jeg ud i rejselederlivet.

Jeg forsøger at bygge et fundament på din rejse og derefter kan du selv bygge videre, udfra lige præcis dine interesser og ønsker. Vi har utrolig mange spændende rejsemål hos TEMA og det er svært at find et sted, man ikke kommer til at holde af. Man kan ikke have bare en favorit. Hver eneste rejse er unik og man for suveræne oplevelser. Også selvom de måske ikke altid følger planen helt præcist, så er oplevelsen unik og uforglemmelig.

For mig er det vigtigt at leve fuldt ud, hver dag. Jeg er netop flyttet tilbage til Danmark efter en årrække i San Fransisco.

För mig är det viktigt att leva varje dag. Just nu lever jag i San Fransisco med min fru och njuter av en multietnisk stad. Det är som ett Europa i USA. Här har du allting utan att staden är för stor.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.