Om TEMA

Ulla Svensson

Ulla-Svensson

  • Uddannelse:
  • Antal år som rejseleder: 21
  • Sprog: Svensk, engelsk, italiensk
  • Leder rejser i: Italien. Marokko
  • Øvrige interesser: information mangler i øjeblikket

At rejse med TEMA gæster ud i verdenen er altid lige interessant. Mange gange får jeg spørgsmål om hvilket land som er mit yndlingsland. Svært at svare på, eftersom jeg synes meget om mange lande. De har jo alle sin specielle præg. Men tror endda at jeg vil dele “førstepladsen” mellem Italien og Marokko. Måske fordi at jeg har boet og arbejdet i mange år i disse lande. Kan også lide Portugal, Spanien, Kenya, Orienten og også rigtig glad for Venezuela.

Gennem årene har jeg fået forskellige oplevelser. En særlig oplevelse var da jeg arbejdede i Venezuela, syntes jeg at det var utroligt f.eks. når vi fløj over Angels Falls (verdens største vandfald), da tænkte jeg; det er næsten ikke til at tro, her sidder jeg og ser dette fantastiske syn – og jeg  bliver t.o.m. betalt for det. 🙂

Også en særlig oplevelse var da vi gik over Andesbjergene. Utrolig smukt natur. Vi stoppede gerne her og der for at tage fotos. På et sted kunne man købe hvidløg og det gjorde jeg altid. Tænkte da, en del af hvidløgene skal jeg give væk til mine venner. Plus fortælle om dem, at hvidløget vokser ved foden af Andesbjergene, lagt borte i Sydamerika. Spis hvidløget med “omtanke”!

En anden form for møde jeg havde d. 1. juli 2010 var på en rundrejse Sardinien/Korsika. Vi havde været på bytur i forstaden Bonifacio på Korsikas sydkyst. Da dukker den svenske Konge Carl-Gustaf  op med Dronning Silvia. De stod inde i en souvenirbutik og handlede som helt almindelige turister. Jeg MÅTTE bare hilse på dem ellers ville jeg fortryde det resten af mit liv.

Så… jeg gik ind i butikken. Gik frem til kongen og sagde “Jeg vil ikke forstyrre, bare hilse på”. “Hvor hyggeligt” sagde kongen. Jeg gav Silvia en kompliment om hendes skønhed – hun var utrolig smuk. En af mændene fra den svenske efterretningstjeneste sagde “Ja så, TEMA er også her i dag. Hvor mange turister har du med og hvor er de?” – Fortalte at der var 25 personer fra Norge og Sverige. Således var min “audiens” hos den svenske konge. Havde selvfølgelig min TEMA-uniform på.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.