Om TEMA

Åsa Backevall

asabackevall2

  • Uddannelse:
  • Antal år som rejseleder:
  • Sprog: Svensk, engelsk og spansk
  • Leder rejser i: Ecuador, Pyrenæerne, Mallorca og Peru.
  • Øvrige interesser: Jeg er blevet døbt et indianernavn; Ipiako. Det betyder kvinde som maler sig rød, da jeg som hvid, bliver rød i solen.

I løbet af mine studieår syntes jeg at turene vi tog på var det sjoveste.
Det var socialt og selskabeligt, samtidig med at vi altid lærte en masse. At få lov til at arbejde som rejseleder for TEMA er som tage på en ny tur hver dag. Det er fantastiskt at få æren af at være med, når de rejsende gør deres livs rejse. Som rejseleder husker jeg altid på at hver rejse er et livs rejse. Vi er så meget mere end bare en gruppe når vi rejser sammen.
Vi er individer med drømme.

Allerede i 90erne kom jeg til Ecuador takket være et stipendium fra universitetet. Jeg arbejdede da med indianere i Amazonas og siden da, er jeg kommet dertil igen og igen. For snart 15 år mødte jeg min mand og efter at have boet i Sverige i mange år, besluttede vi sammen med vores børn at flytte til Ecuador.
Her møder oldtid nutiden og landet har en enorm menneskerigdom. Ecuador er farverigt og har en dynamisk mangfoldighed som tiltaler mig. Og folket her bliver mere og mere stolte over deres rødder og retter nu ryggen rank. Det er så dejligt at se.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.