Om TEMA

Gry Cathrine Iversen

  • Uddannelse: Geolog
  • Antal år som rejseleder: 20
  • Sprog: Norsk, svensk, engelsk, italiensk og spansk
  • Leder rejser i: De Canariske øer, Kreta og Toscana
  • Øvrige interesser:

Det er en stor glæde at få lov til at opleve sammen med TEMAs rejsende. Jeg har oplevet at nogle rejsende er kommet på samme rejse som mig , både 2 og 3 gange og glæden er lige stor, hver gang vi ses.
I mit arbejde bruger jeg mig selv meget. Både som geolog, pædagog og ikke mindst som det menneske jeg er. Tidligere arbejdede jeg som lærer, men bestemte mig så for at skifte klasseværelset ud med den store verden, som arbejdsplads. 
Når man rejser med TEMA, så får man altid unikke oplevelser. Det er en dejlig følelse, når man kan mærke at de rejsende er overrasket over alle de oplevelser de har fået undervejs. Ikke mindst takket være de søde og dygtige lokalguider, som er med os. De er fantastiske til at fortælle om planter og blomster på vores vandreture. De fortæller også om deres kultur på en spændende måde og det ved jeg at mange rejsende sætter pris på.

Jeg husker tydeligt engang et efterår, hvor vi vandrede på Canarieøerne. Det var et voldsomt stormvejr. Trods dette fik vi ændret vores program, således at alle alligevel fik et enormt udbytte af rejsen og alle fik det som var ønsket. Så trods vejret som var mod os, rejste alle hjem med et minde om en fantastisk rejse.

Italien holder jeg utrolig meget af. Alle sanserne bliver tilfredsstillet. Landet byder på fantastisk natur, kultur og historie. Samt skønne bidrag indenfor gastronomiens verden. Når jeg ikke arbejder, er jeg helst sammen med min datter i Oslo. Hun elsker også at vandre….

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.