Om TEMA

Ulrika Stenberg

  • Uddannelse: Fil Kand i Media kommunikation/sociologi.
  • Antal år som rejseleder: 10
  • Sprog: Svensk, engelsk, tysk, fransk, italiensk og lidt portugisisk.
  • Leder rejser i: Portugal, Italien og Alperne.
  • Øvrige interesser: Elsker at køre på snescooter

At kende og forstå et lands historie, kan give gode forklaringer på, hvorfor verden hænger sammen som den gør den dag idag. Når vi på rejserne går forbi monumenter fra f.eks 1300-tallet og historie og nutid mødes, stopper vi op og funderer og er nysgerrige på at vide mere. 

At rejse meget, var en drøm jeg allerede havde i mine tildige teenageår. Jeg arbejder for TEMA og på rejserne møder jeg mange kulturer, forskellige og spændende mennesker og oplever fantastiske steder. Den glæde jeg har ved at rejse rundt og opdage, håber jeg vil smitte af på dig som rejsende. Jeg elsker at dele oplevelserne med andre.

Jeg leder for det meste vandrings- og cykelrejser. Her kommer man tæt på naturen og alle vores sanser bliver påvirket. Portugal er en favorit! Et fantastiskt land at vandre i, med smuk natur og hyggelige mennesker. Landet er også interessant, da det jo har haft flere kolonier rundt omkring i verden og vi kan se spor af dette flere gange undervejs på rejserne. 

Jeg rejser også selv meget som privat person, og foretrækker altid at vandre meget. Når jeg er hjemme, er det planter og blomster jeg hygger mig med og ellers nyder jeg også at slappe af med en god kop kaffe og en bog.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.