Vandreferier

TEMAs vandreture er til dig, som ikke vil gå i andres fodspor, men prøve nye stier. Der findes ikke nogen bedre måde at opleve skønne naturscenerier og komme helt tæt på kulturen og lokalbefolkningen. Og sjældent smager en frokost så godt, som en picnic i det fri.

Vandreturene foregår til fods sammen med vores inspirerende rejseledere, og er ikke specielt fysisk anstrengende. Du skal heller ikke selv bære din bagage. Bussen følger med hele vejen, og sørger for at transportere bagagen mellem hotellerne.

Du kan vandre igennem 1000 år gamle olivenlunde i Frankrig eller vingårde i Toscana. I det antikke Grækenland og i historiens vingesus - eller i Atlasbjergene i Marokko

Rejser

  • Vi har inddelt vores vandre- og cykelferier i tre forskellige sværhedsgrader, der opdeles som følger:
  • 1Enkel

    Disse rejser går i et stille tempo og terrænet er ikke så bakket. En normal kondition er god nok til en sådan rejse, og dagsetaperne er ikke så lange.

  • 2Mellem

    Her er strækningerne noget længere, og terrænet er mere omskiftende. Sværhedsgraden kan variere fra dag til dag. Underlaget kan være ujævnt og der forekommer mere krævende højdeforskelle.

  • 3Udfordrende

    For at have en god oplevelse med disse rejser, kræves en god kondition og du skal kunne klare krævende underlag. Du bør ikke have problemer med knæ eller balance. Dagsetapperne er lange på visse dage, og kan indeholde stejle skråninger med store højdeforskelle.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.