Vandreferier

TEMAs vandreture er til dig, som ikke vil gå i andres fodspor, men prøve nye stier. Der findes ikke nogen bedre måde at opleve skønne naturscenerier og komme helt tæt på kulturen og lokalbefolkningen. Og sjældent smager en frokost så godt, som en picnic i det fri.

Vandreturene foregår til fods sammen med vores inspirerende rejseledere, og er ikke specielt fysisk anstrengende. Du skal heller ikke selv bære din bagage. Bussen følger med hele vejen, og sørger for at transportere bagagen mellem hotellerne.

Du kan vandre igennem 1000 år gamle olivenlunde i Frankrig eller vingårde i Toscana. I det antikke Grækenland og i historiens vingesus - eller i Atlasbjergene i Marokko

Rejser

  • Vi har opdelt vores vandreferier og cykelferier i tre forskellige sværhedsgrader. De beskrives således:
  • 1Let

    Disse rejser foregår i et roligt tempo, hvor terrænet ikke er så kuperet. Normal kondition er fint. Dagsetaperne er ikke så lange.

  • 2Moderat

    Her er dagsetaperne noget længere og terrænet mere varieret. Sværhedgraden kan varierer en del over dagene. Underlaget vi går på, kan være ujævnt og højdeforskellene er større.

  • 3Krævende

    For at få den oplevelse på disse rejser, bør man have god kondition, samt kunne gå på ujævnt underlag. Du bør ikke have dårlige knæ. Dagsetaperne kan være lange visse dage og indeholde store højdeforskelle.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.