Om TEMA

Annika Thorsson

Annika-Thorsson

  • Uddannelse: Uppsala Universitet – U-landsvidenskab, Statskundskab, Religionsvidenskab, Internationelle Relationer. Autoriseret lokalguide
  • Antal år som rejseleder: 15
  • Sprog: Spansk, svensk og engelsk
  • Leder rejser i: Mexico
  • Øvrige interesser:

Siden jeg kom til Mexico for 30 siden har det været mit favorit land. Her er de forskellige oceaner, 31 delstater med hver sin egen historie, kultur og traditioner, fantastiske arkæologiske områder og kolonibyer. En perle idette land er dog det mexicanske folk varme og smilende mennesker.

Man føler sig levende i Mexico – man er her og nu.At  kunne vise Mexicofor min TEMArejsende er et privilegium. Ingen forlader landet uden at blive rørt af kulturen. Med sig hjem tager man en smuk farve, dufte afMexico og et ønske om at vende tilbage. Min måde at inspireregæsterne, og min forståelse af gæsters kommentarer fra tidligere turemed os, er at dette er hvad vi TEMArejseledere har til fælles. At fortælleom landets historie er en sag. En anden er at  man hele tiden blanderhverdagen og dagens Mexico ind i både fortælling og direkte møder. Alle disse møder er også noget man husker.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.