Om TEMA

Lotta Bauer

Lotta-Bauer

  • Uddannelse: Uddannet ranger i Sydafrika
  • Antal år som rejseleder: 8
  • Sprog: Engelsk,svensk
  • Leder rejser i: Kenya, Tanzania, Canada, Kreta
  • Øvrige interesser: Uddannet modist

Jeg bor i et fint lille hus ved havet udenfor Mombasa, Kenya. Tiden går og det har nu været mit hjem i de seneste 10 år. Elsker at være ude i naturen, havet, skoven, savannen, bjerge eller bare ligge i hængekøjen i haven. Når jeg ikke arbejder, så går jeg på min “egen” safari, både til lands og til vands. Hval- og delfinsafari er fantastisk, ligesom løve- og elefantsafari.

Jeg nyder også at fiske… dybhavsfiskeri. Vi fanger fisken og slipper den fri igen “Take & Release”. Mine hunde tager også en stor del af min tid, vi lærer stadig nye kunstner.

Det er svært at kunne sige hvilket der er det bedste minde med TEMA. Hver safari er et eventyr.

Jeg har været heldig på mine safariture og oplevet så meget. Det som måske er det mest specielle er at kunne have været med, når nye dyreunger kommer til verdenen. At se disse små unger komme på benene og starte et nyt liv på savannen, er noget som ikke kan beskrives med ord. Thomson gazeller, zebraer og gnuer (som står op efter 2 minutter).

Jeg har været heldig at kunne være med når en lille flodhest fødes. Helt fantastisk. Hest er måske ikke det rette ord, nok mere en lille rosa flodgris.

Det mest spændende var måske da jeg havde et løvepar på bryllupsrejse ved siden af mit telt. Hverken jeg eller de sov den nat.

I Canada er det at se pukkelhvaler, spækhuggere og bjørne i sit rette element, helt specielt. Men min favorit er søløverne. Jeg elsker deres sang.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.