Om TEMA

Marie Mårtensson

  • Uddannelse: Biolog
  • Antal år som rejseleder: 10
  • Sprog: Svensk, engelsk, spansk, fransk og lidt tysk
  • Leder rejser i: Vandreferier i Provence, Samos, Spanien, Cuba.
  • Øvrige interesser: Bager tærter

Det er altid sjovt at stå op om morgenen med TEMA, selv for mig som afskyr tidlige morgener. Og TEMA har jeg arbejdet for i 10 år nu.

Jeg synes altid det er en udfordring at formidle og give en ekstra dimension til dig som rejsende. Naturen byder altid på oplevelser, man bliver aldrig træt af at udforske og opdage nyt på vandringsrejserne. På en rejse med TEMA ser vi alle i gruppen efter noget forskelligt og det synes jeg også selv at jeg lærer noget nyt af. TEMAs gæster er fantastiske; kundskabsrige og  ofte meget berejste, det giver altså en speciel og positiv dynamik hvor vi lærer meget af hinanden.

På mange måder er det lidt at skyde genvej, når man rejsder med TEMA, du finder alle godbidderne og slipper omvejen frem til dem. Engang på en rejse i Sydfrankrig kom vi utrolig tæt på en stor flok gåsegribbe, hvilket var en vild oplevelse, når der baskede med deres 3 meters vingefang. På hver rejse nyder jeg især når vi spiser på de små private restauranter og tavernaer. Her er måltidet altid udsøgt og genuint.

Når jeg ikke rejser med TEMA er jeg gerne i Caribien med min datter, hvor vi danser, soler og drikker den dejligste friskbryggede kaffe.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.