Om TEMA

Sikkerhed

Når du betaler din rejse online på startour.dk gøres det på sikrede sider. Hver af de sikrede sider på www.temarejser.dk er sikret med et digitalt certifikat fra RSA Data Security. Det vises med et webside-certifikat, “Site certificate”, som er permanent på alle sikre sider.

For at se certifikatet, klik på billedet af en låst lås eller en solid nøgle i listen længst nede på siten i dit browservindue. Et lille “pop-up” vindue, viser sikkerhedsinformnationen. Her klikker du på “Details” og derefter på ordet “Subject”, for at få bekræftet, at du er på websiten startour.dk. Klik på ordet “Issuer” for at se hvilken certifikationsmyndighed, som har verificeret websiden.

Krypteret betalingsinformation

TEMA benytter en krypteringsteknik for at for at garantere en sikker overføring via vores sikkerhedswebside, som benyttes til alle onlinebetalinger påwww.temarejser.dk. Din browser bliver sikret ved at vi benytter Secure Sockets Layer (SSL) kryptering på til 512-bites nøglelængde når vi sender din betalingsinformation. TEMA gemmer ikke kontokortsnummeret, hvilket øger sikkerheden for dig som kunde.

 
XClose