Om TEMA

Magnus Hermansson

Magnus-Hermansson

  • Uddannelse: Jeg er uddannet økonom, men det jo ret uinteressant da jeg istedet arbejder som rejseleder og hele tiden læser om de lande, hvor jeg arbejder
  • Antal år som rejseleder: 30
  • Sprog: Svensk, engelsk, tysk og fransk.
  • Leder rejser i: Sydøstasien, Australien, New Zeeland, Afrika, Frankrig, Italien og Skotland.
  • Øvrige interesser: Har været konkurrencerytter i dressur-spring-jagtridning. De fleste præmier jeg har derhjemme, har jeg vundet på hesteryg.

Jeg begik en stor fejltagelse. Men jeg fik rettet den. For over 30 år siden skiftede jeg mit arbejdsområde ud. Jeg fik nu lov til at være ude og træffe mennesker og formidle kulturen i lande som jeg holder meget af. Det var det bedste som kunne ske.
Tænk at kunne fortælle spændende historier og spise lækker mad mens man arbejder!

Endnu den dag idag, bliver jeg overrasket på vores rundrejser og det kan stadig være en udfordring at finde en plan B, når vi mod forventning må ændre i dagsprogrammet. Jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at man tager en risiko når man rejser ud på egen hånd. Tag med TEMA, for vi tør at dreje til venstre istedet for højre. Og alligevel ved vi hvad vi har i vente længere fremme. Vi ved hvor der er koncert eller show i aften dette sted. Desuden vil man på denne måde også få unikke oplevelser, måske på en restaurant man aldrig havde drømt om at få lov til at opleve.
Det er de informationer og spændende oplevelser som du ikke finder i guidebøgrne, du får hos os.

Når jeg har fri, skal der stadig foregå noget…måske tager jeg på pisten og løber på ski. Det er min store passion gennem mange år, udover at rejse.

I 20 år boede jeg i Bangkok og havde min base der, for de rejser jeg ledte i Sydøstasien, men Göteborg vil altid være min hjemby.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.