Om TEMA

Mona Haglund

Mona-Haglund-Jeppe

  • Uddannelse: Jeg har studert russisk historie, nationaløkonomi, statskundskab og pædagogik
  • Antal år som rejseleder: 27
  • Sprog: Svensk, engelsk og russisk
  • Leder rejser i: Sydafrika, Uzbekistan og Indien
  • Øvrige interesser:

Da jeg var 20 år gammel rejste jeg til Sovjet på ferie. Jeg rejste med TEMA og talte en hel del med rejselederen, da vi var de 2 yngste i gruppen. Vel hjemme igen, søgte jeg job hos TEMA. Det er nu snart 30 år siden.

At arbejde i Sovjet var utrolig lærerigt. Det var en spændende tid, og jeg tænker tilbage med glæde, på de “tossede” ting vi oplevede. Idag elsker jeg at lede vores rejser til det tidligere Sovjet. Det er så fantastisk at opleve den udvikling der sker hele tiden.
Under Sovjettiden var den indfødte befolkning meget forsigtige med at turde at tage kontakt til udlændinge. Det er heldigvis noget helt andet nu!
I Uzbekistan f.eks, møder vi den farvestrålende befolkning, iført deres smukke dragter og sjaler. Folket er et varmt, generøst og meget nysgerrigt folk. De henvender sig til os og spørger hvor vi kommer fra. Vi har mange spændende og muntre stunder. 
Efter at have boet 8 år i Sydafrika er jeg nu flyttet hjem igen. Sydafrika er et fantastiskt smukt land med god mad og fine vine. Det jeg savner mest, når jeg ikke er der, er bushen. Følelsen er svær at forklare. Forestil dig når man med TEMAs rejsende kan sidde bumstille og næsten holde op med at trække vejret, for ikke at skræmme elefanterne, som står tæt på os!
Vi husker hele tiden på, at vi er der på dyrenes vilkår. Vi kan ikke kontrollere hvornår nogle dyr dukker op. Det er en fantastisk fornemmelse!
Asien, og specielt Sydøst- og Østasien er en anden region som jeg har rig erfaring med. Farver , dufte, religioner, mennesker; En vidunderlig cocktail med det hele!

Jeg glæder mig til at møde jer ude i verden!

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.