Om TEMA

Bo Björnsäter

Bo-Bjorsater

  • Uddannelse:Højskoleeksamen i biologi og kemi.
  • Antal år som rejseleder: 25
  • Sprog: Svensk, fransk, engelsk, spansk samt lidt italiensk og portugisisk.
  • Leder rejser i: Vandrings- og rundrejser på bl a Kanarieøerne, Provence, Sicilien, Mallorca, Menorca, Nepal , Patagonien og Alaska.
  • Øvrige interesser: Har spillet jazztrompet i studenterorkester og storbands.

Følelsen af at være en lille prik ude i den storslåede mægtige natur, er en stærk drivkraft for mig i mine rejser. Interessen for naturen fik jeg allerede tilbage i min barndom, under sommerferierne i Stockholms skærgård. Den fortsatte, så jeg gik videre med universitetsstudier og fik arbejde som marinebiolog i Alaska efter Exxon Valdez-ulykken. Vildmarksoplevelserne gav mere appetit, så jeg fortsatte efterfølgende som guide i Alaska og i andre vildmarksområder som Patagonien, Nepal og Svalbard. 

Men man behøver jo slet ikke rejse så langt for at få store naturoplevelser. De svenske og norske fjelde, samt Stockholms skærgård er nogle af mine favoritter, hvor jeg leder vandreture og kajakture. For TEMA guider jeg først og fremmest vandringsrejser i bjergområderne i Spanien, Frankrig og Italien. Mine favoritsteder, hvor jeg gerne vender tilbage igen og igen er Pyrenæerne og middelhavsøerne Sardinien og Sicilien.

At arbejde som guide er nok det mest stimulerende arbejde man kan have!
At vandre i smuk natur i hyggeligt selskab og nyde gode picnicfrokoster med havudsigt er bare nogle af livets højdepunkter!

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.