Cykelferie i Kroatienmed ø-hop i Adriaterhavet

Tag med til Kroatien og cykel rundt på øer i Adriaterhavet. Rejsen starter og slutter i verdensarvsbyen Dubrovnik. Derimellem oplever vi øer som Brac, Hvar og Korcula. Efter at have cyklet gennem historiske kystbyer og en frodig vegetation, kan du bade i det azurblå hav. Vi bor med halvpension på båden, der sejler os mellem øerne. Du bor bekvemt i mindre kahytter, udstyret med aircondition, toilet og bruser.

REJSEFAKTA

Lande: Kroatien

REJSETYPE: Cykelferie - Krydstogt - sværhedsgrad 1, let

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 14-18 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Cykling gennem Mljets nationalpark
 • Den stille og frodige Konavledal
 • Badning ved Det Gyldne Horns strand på Brac
 • Marco Polos fødeby Korcula
 • Halvøen Peljesac

Vigtigt om rejsen

Om Cyklingen:

Obligatiorisk udrustning:

Gode og veltilgåede sko til cykling og gåture.Letpakket regnsæt.  

Medbring egen cykelhjelm. 

Et letpakket regnslag.

Vi anbefaler:  

Cykelbriller/solbriller. 

Cykelhandsker. 

Gel-saddel eller cykelbukser. 

Rygsæk. 

Ekstra t-shirts til ombytning. 

Vandflaske eller camelback. 

Sololie. 

Badetøjog badesko til stenede strande.


Om cyklerne:

Mountainbikes med 24 gear og håndbremser. 

Cykeltasker og Flaskeholder findes ikke. 

En lille rygsæk anbefales. 

Hvis du ønsker at anvende cykelsko, kan SPD-pedaler eventuelt lånes. Spørg gerne i forbindelse med bestillingen af rejsen. 

Specifikke herre- og damecykler findes ikke, men kan ønskes ved bestiling. Ingen garanti for at herre/damecykel kan fremskaffes.. 

Det er muligt at leje elcykler ved bestilling af rejsen for 1750,- SEK extra. Begrænset antal forefindes, først til mølle!


Vigtigt at vide:

Vær så venlig at angive din højde ved bestillingen af rejsen, så vi kan finde en cykel som passer dig. Din højde angiver du under "Min Rejse". Vær obmærksom på, at vi behøves denne information så hurtigt som muligt efter bestillingen af rejsen, og absolut senest en måned inden afrejse. 

Vi har ingen følgebil med på denne rejse.


Cyklingerne:


Dag 1 - Ankomst og ingen cykling.

Dag 2 - Cykling Konavle, Cilipi - Gruda circa 14 Km.

Dag 3 - Cykling Mljet, Pomena - Mljet Nationalpark - Pomena circa 16 Km.

Dag 4 - Cykling på Hvar. Jelsa t/r circa 26 Km.

Dag 5 - Cykling på Brac. Bol t/r circa 14 Km.

Dag 6 - Cykling på Korcula, Rascisce - Lombarda - Korcula by circa 25 Km.

Dag 7 - Sejlads til Pejlesac og Elafitøerne. Ingen cykling.

Dag 8 - Hjemrejse. Ingen cykling.


I grundprisen indgår:

Flyrejse København-Dubrovnik tur/retur, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltkahyt (Lower Deck), halvpension (måltider ifølge dagsprogram, kan variere mellem frokost alternativt middag), TEMAs skandinaviske rejseleder, entreer, samtlige udflugter og entreer ifølge program, hvor intet andet er oplyst.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Tillæg for kahyt på hoveddæk og øvre dæk:

I grundprisen indgår kahyt på det nedre dæk. Der findes mulighed for at bestille kahyt på hoveddækket eller det øvre dæk mot et tillæg på circa 1000,- DKK. Dette skal bestilles i forbindelse med bestillingen af rejsen, og afhænger af tilgængelighed. Bemærk at antallet af pladser i hver kategori er begrænset, og princippet "først til mølle" gælder. 

Fartøjet:

På denne rejser benytter vi fartøjet Otac Nikola. Der er gratis wifi ombord, som fungerer under næsten hele rundrejsen. Rengøring af kahytter indgår ikke, men halvvejs under rejsen byttes der håndklæder og papirskurve tømmes. Bemærk at det ikke er tillade at medbringe egne drikkevarer ombord.

Valuta:

Kroatien: Kuna (HRK).

For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Kreditkort accepteres i de fleste butikker og serviceerhverv. Kontanter er påkrævet til markeder og kiosker. Der er hæveautomater i de større byer.

Drikkevarer ombord noteres i løbet af ugen, og du betaler regningen dagen inden hjemrejse til bådens personale i kontanter (EUR eller HRK). Kreditkort accepteres ikke på båden.

Drikkepenge:

Drikkepenge til kaptajnen og det øvrige bådpersonale er ikke inkluderet i rejsens pris. Vi anbefaler, at du afsætter ca. 45 EUR elt. 340 HRK pr. person til dette.

Det er kotume at give drikkepenge, normalt 10% af prisen. Det gælder også for restauranter, hvor der er en serviceafgift inkluderet i prisen. I barer eller ved taxikørsel runder man normalt beløbet op- I butikker er priserne faste, men på de lokale markeder vi besøger, kan du forhandle dig frem til en bedre pris.

Klima og beklædning:

Ingen formel dresscode, men det værdsættes lokalt, hvis man har pænt tøj på ved for eksempel restaurantbesøg. Med tanke på afrejser fra maj til oktober, kan vejret variere en del. Tjek eventuelt vejrudsigten på webben for den aktuelle rejseperiode.

Strandene består ofte af sten/rullesten, så badesko kan være gode at medbringe. Medbring også gerne mere end et sæt badetøj, der bliver mulighed for at bade såvel fra båden, som i forbindelse med vores cykelture, så medbring gerne håndklæder.

Der er ingen picnick-frokoster på denne rejse.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer ombord.

Adapter – adapter er ikke nødvendig i Kroatien.

Reservation for ændringer:

Rejseruten kan blive ændret på grund af vejr og vind, eller andre ydre omstændigheder.

Øvrigt:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.Hotel/overnatning

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet
 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.