Vandreferie i Alentejoblandt korkege og vingårde

Denne vandretursrejse begynder og slutter i Lissabon, hvor vi tager på en interessant byrundtur. I løbet af fem dage vandrer vi i et af Portugals mindre kendte naturområder, Serra de São Mamede i det østlige Portugal, og bor på et lille hyggeligt hotel i Castelo de Vide, der er en af landets smukkeste byer. Vandreturene er varierede og relativt enkle, og forgyldes af skønne picnics og vinsmagninger på lokale vingårde.

REJSEFAKTA

Lande: Portugal

REJSETYPE: Vandreferie - sværhedsgrad 2, moderat

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 15-20 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Byrundtur i Lissabon
 • Castelo de Vide
 • Vinsmagninger
 • Vandreture med picnic
 • Naturen i Serra de São Mamede

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår:
Flyrejse til Lissabon t/r, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge rejsefakta, TEMAs skandinaviske rejseleder, entreer og udflugter ifølge program, hvor intet andet er oplyst.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

TEMAs gruppestørrelse:
For TEMA er rejsen og den rejsende i fokus. Sammen møder vi mennesker, kulturer og oplevelser i naturen på en tæt, ægte og behagelig måde. Vores gruppestørrelser afspejler dette og er en stor grund til, at mange vælger at rejse med TEMA. Vi undgår for store grupper på vores rejser, for at give alle en så oplevelsesrig rejse som muligt, og tilbyder rejser der virkelig giver minder for livet!

Valuta:
Euro (EUR). 

De mest almindelige kreditkort kan benyttes i de fleste bankautomater. Dog anbefaler vi, at du fra starten medbringer lidt euro til eventuelle udgifter ved ankomsten. For mere information om gældende valutakurs, kontakt pengeinstitut eller vekslingskontor.

Turistskat:
På visse rejsemål og i visse byer i Portugal har man indført turistskat. Skatten modsvarer for tiden ½ til 5 Euro per nat per person, alt afhænging af sæson og hotelstandard. Bemærk at denne skat kan ændres. Hvor og hvornår denne skat gælder ligger udenfor TEMAs kontrol, og vi kan derfor ikke inkludere den i prisen. Hver enkelt gæst må derfor betale skatten på plads.

Drikkepenge:
Drikkepenge i forbindelse med fælles aktiviteter og fælles måltider er ikke inkluderet i rejsen. Vi anbefaler derfor at du beregner rejsekassen med 30,- Euro per person til drikkepenge til chaufføren, lokalguider, bagagebærere og serveringspersonale under fælles måltider. Rejselederen indsamler på plads og fordeler på passende vis.

Klima og beklædning:
Selv om Portugal er et af de mest solrige lande i Europa forekommer regn om foråret og sent på efteråret. Medbring derfor en regnfrakke og en varm trøje. Tidligt på foråret kan temperaturen falde til nær frysepunktet.

Vandringerne:
Landskabet er kuperet, men stier og veje er gode. Vi har forsøgt at lægge vandreturene, så de passer til en normal god kondition. Vandreturen dag 5 er den mest anstrengende med en højdefoskel på ca. 300 meter. Medbring bekvemme vandresko, der er velegnet til vandreture på varieret underlag.

Læs om tips- og udstyrsråd her

Øvrigt:
TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.

Hotel/overnatning

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Vandreferier

Vandreferie i England
Nyheter !
sværhedsgrad 1 , Enkel
Nyhed
 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.