Vandreferie i Ligurien med Cinque TerreFem små landsbyer og Portofino

Ligurien har Norditaliens smukkeste landskab. Vandretur i Cinque Terre - nationalparken med de fem små landsbyer med en fantastisk beliggenhed og skyhøj charmefaktor – og Marquis-landskabet, hvor de stedsegrønne buske dufter vidunderligt. Nyd en spektakulær udsigt og god mad. Se Portofino og Parco regionale di Portovenere. Havnebyen Lerici er normalt udgangspunktet for vores vandreture.

REJSEFAKTA

Lande: Italien

REJSETYPE: Vandreferie - sværhedsgrad 2, moderat

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 15-24 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Vandretur i Cinque Terre
 • Bådture langs den liguriske kyst
 • Vinsmagning i Colli de Luni
 • Nationalparken Portofino
 • Velsmagende picnics

Dagsprogram
Sommer 2024 alt. 1

Afrejse: 6/4, 20/4, 18/5, 24/8, 14/9, 28/9, 5/10

Dag 1. Ankomst
Afrejse fra Danmark til Italien. Transfer fra lufthavnen til hotellet i Genova for en overnatning.

Dag 2. Portofinos naturpark
Med bus kører vi til Santa Margherita ved den liguriske kyst. Vi går en lille tur på stenbelagte stier gennem bakkede olivenlunde over Tigullio-bugten i Parco regionale del Monte di Portofino. Vi har en smuk udsigt over elegante Portofino, samt den eksklusive lystbådehavn, hvor lystbåde og små både sejler mellem hinanden. Byen er blevet berømt for sine charmerende, okkerfarvede huse med grønne skodder. Der vil måske være en aperitif på pladsen efter en gåtur blandt de elegante butikker.

Vi vender tilbage med båd til Santa Margherita, hvor bussen venter på at køre os til hotellet i Ameglia. Her, omgivet af det grønne landskab og roen, skal vi bo de næste tre nætter. Om aftenen venter en fælles middag på hotellet.

Dag 3 Montemarcello
Vi kører med bus, cirka 10 km., til middelalderlandsbyen Montemarcello. Naturområdet af samme navn byder os velkommen med lyngtræer, cypresser i stateligt løv og frodige Aleppo fyrretræer. Vi går på gamle mulattieri, stenbelagte muldyrstier, som også blev brugt til at markere grænserne mellem forskellige ejendomme.

Den gamle fiskerby Tellaro bliver vores første destination. Vi ankommer hertil efter ca. seks kilometer (300 højdemeter). Nu til dags bor der hovedsageligt ferierende milanesere i de restaurerede huse. En karakteristisk lyserød farve dominerer, og kirken San Giorgio ligger dramatisk på en klippe ved havet. Efter en velsmagende picnic på klipperne vandrer vi yderligere tre kilometer. Vi går ad en kyststi, derefter via en stejl stentrappe ind i en egeskov til Lericis beskyttede lystbådehavn og mægtige slot. I Lerici er der tid til at se sig om på egen hånd eller måske benytte lejligheden til at tage en dukkert i havet, inden vi tager tilbage til hotellet med bus.

Lige inden det bliver aften, går vi til den nærliggende og hyggelige landsby Sarzana. Aftenen er fri til at udforske denne middelalderlandsby på egen hånd.

Dag 4. Lerici og Santerenzo
Dagens vandring starter og slutter i Lerici, som vi kører til med bus i løbet af morgenen. Vi følger en cirkulær sti blandt bakkerne over Lerici og Santerenzo, som byder på en storslået udsigt over Golfo dei Poeti. På vejen passerer vi flere af de små landsbyer, der ligger her. Efter dagens vandretur er der afsat tid til at bade i havet.

Om aftenen spiser vi middag sammen ved havet.

Dag 5. Alta Via og vin
Vi tjekker ud og kører ind i landet med bus til Bolano. Vi går en del af Alta Via vandrestien i de liguriske bjerge, som strækker sig helt til den franske grænse. Her kommer vi ind i grønne skove med masser af løvtræer. Vi nyder en storslået udsigt over den frodige Vara-dal og Appenninerne, også kendt som rygraden i Italien.

Vandringen foregår i knap 600 meters højde og her nyder vi stilheden og den friske luft. I stenegeskoven kan du se tydelige spor af vildsvin. Styrket af den smukke vandretur og en dejlig picnic kører vi i bus mod den toskanske grænse, men stopper på den liguriske side i Luni. På en vingård får vi en præsentation og smagsprøve på regionens mest berømte vin, den friske og frugtige Vermentino. Derudover får vi smagt lokale specialiteter i form af olivenolie, charcuteri og oste.

Efter besøget på vingården kører vi videre til La Spezia, som skal være vores base de sidste tre nætter.

Aftenen er fri.

Dag 6. Cinque Terre (fem små byer)
Cinque Terre består af fem charmerende små landsbyer, der ser ud til at klynge sig til Middelhavets klippefyldte bjergvægge. Området var isoleret indtil jernbanen kom i slutningen af 1800-tallet. Stedet er nu en del af en nationalpark og beskyttet af Unesco som kulturarv siden 1997. Efter morgenmaden tager vi toget den korte afstand fra La Spezia hovedbanegård til den karakteristiske landsby Manarola. Høje bygninger i forskellige farver afspejler sig i det turkise hav. Vi går langs landsbyens hovedgade, hvor bådene er trukket op foran husenes porte. Vi fortsætter togrejsen til Corniglia, der ligger på en stejl klippe 100 meter over havets overflade.

Fra Corniglia går vi ad en gammel sti med stejle skråninger dækket af oliventræer, vinmarker og citronlunde. I den fjerde landsby Vernazza, som stikker ud på et forbjerg med sine middelaldertårne, besøger vi også kirken Santa Margherita bygget ud til havet. For at nå den femte og sidste landsby, Monterosso, følger vi en bakket sti med smuk havudsigt. I Monterosso er der en større strand, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur. (Programmet kan muligvis have en anden rækkefølge afhængig af vejret). Om eftermiddagen vender vi tilbage til La Spezia med båd fra Monterosso. Skulle båden ikke sejle på grund af vejret, tager vi toget tilbage til La Spezia.

Aftenen er fri til egne aktiviteter.

Dag 7. Palmaria og bådtur
Fra La Spezia sejler vi med båd til øen Palmaria, som er den største af øerne i Golfo dei Poeti. På dagens gåtur finder vi blandt andet den typiske middelhavsmaquis, det vil sige krat- og skovkrat med stenroser, ginseng og myrte. Flere steder støder vi på rester af forsvarsanlæg fra Anden Verdenskrig og mindre marmorbrud. Efter vandreturen tager vi på en sejltur og oplever den dramatiske topografi på de tre øer yderst i bugten. Adskillige huler er dannet ved havoverfladen og de grå-hvide skalalag af kalksten er tydeligt synlige i de stejle bjergvægge. Vi vender tilbage til Portovenere til frokost og først på eftermiddagen sejler båden tilbage til La Spezia.

Om aftenen opsummerer vi ugen, der har været, mens vi holder en fælles afskedsmiddag på en restaurant.

Dag 8. Hjemrejse
Transfer til lufthavnen og hjemrejse. Vi siger Arrivederci og på gensyn!

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Fly t/r Italien
• Samtlige overnatninger
• 7 x morgenmad
• 4 x frokost
• 3 x middag
• 1 vinsmagning
• TEMA-rejseleder
• Entreudgifter ifølge program

REJSEFAKTA

Dag 1
Danmark – Italien. Transfer med bus hotellet 11 km (200 km ved ankomst til Milano). En overnatning på hotel i Genova.

Dag 2
Bus Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Vandring i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besøg i Portofino. Båd Portofino – Santa Margherita. Bus til Ameglia, 85 km. Morgenmad, picnic frokost og middag indgår. Tre overnatninger på hotel i Ameglia.

Dag 3
Vandring i Montemarcellos naturområde, 9 km. Højdeforskel 300 meter. Besøg i byerne Tellaro og Montemarcello. Aften på egen hånd i Sarzana. Bus 35 km. Morgenmad og picnic frokost indgår.

Dag 4
Vandring ovenfor Lerici og Santerenzo. Bus t/r Lerici 30 km. Eftermiddag fri til afslapning. Morgenmad og middag indgår.

Dag 5
Vandring langs Alta Via, 9 km. Bus 83 km. Vinsmagning i Colli di Luni. Morgenmad og picnic frokost indgår. Tre overnatninger på hotel i La Spezia.

Dag 6
Tog til Corniglia med stop i byen Manarola. Vandring i Cinque Terre, 5 km. alternativt 9 km. Højdeforskel 200 meter. Båd Monterosso – La Spezia. Morgenmad indgår.

Dag 7
Vandring på øen Palmaria, ca. 5 km. Højdeforskel 150 meter. Bådoverfart 20 minutter. Panoramisk sejltur i bugten ca. 45 minutter. Morgenmad, frokost og afskedsmiddag indgår.

Dag 8
Transfer med bus til lufthavnen 110 km (275 km ved afrejse fra Milano). Hjemrejse. Morgenmad indgår.

Italien

Befolkning: 60 millioner
Landets areal: 301.230 km² 
Valuta: Euro 
Sprog: Italiensk samt minoritetssprogene sardisk, ladinsk, tysk, fransk. 
Religion: Ca 85 % af italienerne er romerske katoliker.

Dagsprogram
Sommer 2024 alt. 2

Avrejser: 25/5, 8/6

Dag 1. Ankomst til Italien
Afrejse fra Danmark til Italien. Transfer fra lufthavnen til hotellet i Genova for én overnatning.

Dag 2. Portofinos naturpark
Vi kører bus til Santa Margherita ved den liguriske kyst. Her tager vi en kortere vandring på stenbelagte stier gennem et bakket landskab med oliventræer ovenfor Tigulliobugten i Parco Regionale del Monte di Portofino. Vi har en fin udsigt ovenfra ned mod Portofino, hvor elegante yachter og små fiskebåde trænges om pladsen. Byen er blevet kendt for sine charmerende rødmalede huse med de grønne vinduesrammer. Måske nyder du en aperitivo på torvet eller tager en gåtur blandt alle de elegante butikker.

Senere tager vi båden retur til Santa Margherita, hvor bussen samler os op og kører os til hotellet i Lerici. Resten af dagen er fri. Grib chancen til at udforske byen og gå en tur ad den hyggelige strandpromenade. Vi bor seks nætter på hotellet i Lerici.

Dag 3. Cinque Terre (De fem små byer)
Cinque Terre består af fem charmerende små landsbyer, der ser ud til at klynge sig til Middelhavets klippefyldte bjergvægge. Området var isoleret indtil jernbanen kom i slutningen af 1800-tallet. Stedet er nu en del af en nationalpark og beskyttet af Unesco som kulturarv siden 1997. Efter morgenmaden går bussen til La Spezia hovedbanegård, hvor vi tager toget den korte afstand til den karakteristiske landsby Manarola. Høje bygninger i forskellige farver afspejler sig i det turkise hav. Vi går langs landsbyens hovedgade, hvor bådene er trukket op foran husenes porte. Vi fortsætter togrejsen til Corniglia, der ligger på en stejl klippe 100 meter over havets overflade.

Fra Corniglia går vi ad en gammel sti med stejle skråninger dækket af oliventræer, vinmarker og citronlunde. I den fjerde landsby Vernazza, som stikker ud på et forbjerg med sine middelaldertårne, besøger vi også kirken Santa Margherita bygget ud til havet. For at nå den femte og sidste landsby, Monterosso, følger vi en bakket sti med smuk havudsigt. I Monterosso er der en større strand, hvor du kan tage en forfriskende svømmetur. (Programmet kan muligvis have en anden rækkefølge afhængig af vejret). Om eftermiddagen vender vi tilbage til Lerici med båd fra Monterosso. Sejler båden ikke på grund af vejret, tager vi toget tilbage til Lerici.

Dag 4. Lerici og Santerenzo
Dagens vandretur begynder og slutter bekvemt nok ved hotellet. Vi vandrer i en cirkel blandt bakkerne ovenfor Lerici og Santerenzo, hvor der er fantastisk udsigt over Golfo dei Poeti. På vejen passerer vi mange små landsbyer, som ligger heroppe. Vel tilbage på hotellet er eftermiddagen fri til egne aktiviteter.

Dag 5. Palmaria og sejltur
Fra Lerici sejler vi med båd til øen Palmaria, som er den største af øerne i Golfo dei Poeti. I løbet af dagens vandretur finder vi blandt andet den typiske middelhavs-maquis, det vil sige krat- og skovkrat med stenroser, ginseng og myrte. Flere steder støder vi på rester af forsvarsanlæg fra Anden Verdenskrig og mindre marmorbrud. Efter vandreturen tager vi på en sejltur og oplever den dramatiske topografi på de tre øer yderst i bugten. Adskillige huler er dannet ved havoverfladen og de gråhvide skalalag af kalksten er tydeligt synlige i de stejle bjergvægge. Vi vender tilbage til Portovenere til frokost og først på eftermiddagen sejler båden tilbage til Lerici.

Dag 6. Alta Via og vin

Vi forlader kysten og kører ind i landet med bus til Bolano. Vi vandrer på en del af Alta Via stien i de liguriske bjerge, som strækker sig helt til den franske grænse. Her kommer vi ind i grønne skove med masser af løvtræer. Vi nyder en storslået udsigt over den frodige Vara-dal og Appenninerne, også kendt som rygraden i Italien.

Vandringen foregår i ca. 600 meters højde, og vi nyder stilheden og den friske luft heroppe. I stenegeskoven kan du se tydelige spor af vildsvin. Styrket af den smukke vandretur og en dejlig picnic tager vi bussen mod den toskanske grænse, men stopper på den liguriske side i Luni. På en vingård får vi en præsentation og smagsprøve på regionens mest berømte vin, den friske og frugtige Vermentino. Derudover får vi smagt lokale specialiteter i form af olivenolie, charcuteri og oste. Aftenen i Lerici er fri til egne aktiviteter.

Dag 7. Montemarcello
Vi kører med bus, ca. 15 km, til middelalderlandsbyen Montemarcello. Det er her ugens sidste vandretur starter. Naturområdet af samme navn byder os velkommen med lyngtræer, cypresser i stateligt løv og frodige Aleppo fyrretræer. Vi går på gamle mulattieri, stenbelagte muldyrstier, som også markerede grænserne mellem de forskellige ejendomme.

Den gamle fiskerby Tellaro bliver den første destination. Vi når hertil efter ca. 6 km (300 meter i højden). I dag bor hovedsagelig ferierende milanesere i de restaurerede huse. En karakteristisk lyserød farve dominerer, og kirken San Giorgio ligger dramatisk på en klippe ved havet. Efter en velsmagende picnic på klipperne, vandrer vi yderligere 3 km. Vi går ad en kyststi, og går derefter på en stejl stentrappe ind i en egeskov til Lericis beskyttede lystbådehavn og mægtige slot. Eftermiddagen er fri til at slentre rundt på egen hånd eller måske benytte lejligheden til at tage en dukkert i havet. Om aftenen samles vi til en afsluttende fælles middag.

Dag 8. Hjemrejse
Transport til lufthavnen og hjemrejse. Vi siger Arrividerci og velkommen tilbage.

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Fly t/r Italien
• Samtlige overnatninger
• 7 x morgenmad
• 4 x frokost
• 3 x middag
• 1 vinsmagning
• TEMA-rejseleder
• Entreudgifter ifølge program

REJSEFAKTA

Dag 1
Danmark til Italien. Transport med bus til hotel i Genua, cirka 11 kilometer (200 kilometer ved ankomst til Milano). En overnatning på hotel i Genua.

Dag 2
Bus Genova – Santa Margherita – Portofino, 35 km. Vandretur i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Vi besøger Portofino. Sejltur Portofino – Santa Margherita. Bus til Lerici, 85 km. Morgenmad, picnic frokost og middag indgår. Seks overnatninger på hotel i Lerici.

Dag 3
Bus til La Spezia, 11 km. Tog til Corniglia. Vandretur i Cinque Terre, 5 km eller 9 km. Højdeforskel på 200 meter. Sejltur Monterosso – Lerici. Morgenmad indgår.

Dag 4
Vandretur ovenfor Lerici og Santerenzo. Start og slut ved hotellet. Eftermiddagen fri. Morgenmad og middag indgår.

Dag 5
Vandretur på øen Palmaria, 6 km. Højdeforskel på 150 m. Sejltur 20 min. Panoramisk sejltur i bugten på cirka 45 min. Morgenmad og frokost indgår.

Dag 6
Vandretur langs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. vinsmagning i Colli di Luni. Morgenmad og picnic frokost indgår.

Dag 7
Vandretur i Montemarcello naturområde, 9 km. Højdeforskel på 300 m. Vi besøger byerne Tellaro og Montemarcello. Bus 30 km. Morgenmad, picnic frokost, samt middag indgår.

Dag 8
Transport til lufthavn, 105 km (275 kilometer ved afgang fra Milano). Morgenmad indgår.

Italien

Befolkning: 60 millioner
Landets areal: 301.230 km² 
Valuta: Euro 
Sprog: Italiensk samt minoritetssprogene sardisk, ladinsk, tysk, fransk. 
Religion: Ca 85 % af italienerne er romerske katoliker.

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår
Flyrejse Italien tur/retur, øvrige transporter i henhold til programmet, delt dobbeltværelse, måltider ifølge dagsprogram, TEMA-rejsers danske eller svenske rejseleder, entreer, samtlige udflugter ifølge program, hvor intet andet er angivet.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark t/r, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.

Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta
Euro (EUR). Hæveautomater forefindes. De mest almindelige bank- og kreditkort accepteres i de fleste butikker. For mere information om gældende valuta og vekselkurser, kontakt egen bank eller et vekselkontor.

Drikkepenge
Drikkepenge indgår ikke i rejsens pris. TEMAs rejseleder indsamler 10 euro pr. person ved rejsens start og fordeler ligeligt imellem chauffører, bagagebærere og restaurantpersonale ved fælles måltider og lignende.

Klima
Oplysninger om klima og aktuelle vejrudsigter findes blandt andet på www.yr.no www.bbc.com og www.cnn.com.

Påklædning og udstyr
Medbring gerne lidt varmere tøj samt et regnslag, som er let at pakke sammen. Tag kraftige sko eller støvler med til vandreturene. Det vigtigste er måske et par bekvemme sko, der er gået godt til, til ture i naturen, i byerne og på museer. Vandrestave plejer at være populære.

Alternative hoteller i 2024
Et par af afgangene i september kan blive indkvarteret andre steder end i Genova på grund af den årlige bådmesse.

Vandreturen
Ligurien er et bakket landskab og vandreturene er sjældent flade, de går enten op eller ned. Du bør ideelt set være i god almen stand for at få gavn af turen. Husk på, at en vandretur også kan ændres alt efter vejrforhold og lignende. Vandrestave kan afhjælpe ømme led til en vis grad, de fås i et praktisk sammenklappeligt teleskopformat.

Tips og information om TEMAs vandreferier ».

Med forbehold for ændringer.

Hotel/overnatning

Kommentarer

Der kan forekomme hotelændringer.

2024
Afrejser 25. maj og 8. juni 2024 overnatter vi alle nætter undtagen den første nat på Hotel Shelley e delle Palme i Lerici. Den første nat overnatter vi som sædvanligt på Starhotels President Genoa i Genova.

Afrejser

Dato Fly-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
20-04-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2024-04-20
08:25
2024-04-20
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2024-04-27
11:20
2024-04-27
13:25
SAS, 1686
8 dage Vandreferie i Ligurien med Cinque Terre København 19 890 DKK 2 ledige pladser Bestil
18-05-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2024-05-18
06:05
2024-05-18
07:40
Lufthansa, 2447
Munich
Milan
2024-05-18
11:00
2024-05-18
12:05
Lufthansa, 1854
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2024-05-25
14:35
2024-05-25
15:55
Air Dolomiti, 8811
Frankfurt
Copenhagen
2024-05-25
17:00
2024-05-25
18:25
Lufthansa, 830
8 dage Vandreferie i Ligurien med Cinque Terre København 19 090 DKK 6 ledige pladser Bestil
25-05-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2024-05-25
06:20
2024-05-25
07:50
Lufthansa, 833
Frankfurt
Milan
2024-05-25
09:15
2024-05-25
10:30
Lufthansa, 248
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2024-06-01
14:35
2024-06-01
15:55
Air Dolomiti, 8811
Frankfurt
Copenhagen
2024-06-01
17:00
2024-06-01
18:25
Lufthansa, 830
8 dage Vandreferie i Ligurien med Cinque Terre København 19 350 DKK 6 ledige pladser Bestil
08-06-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2024-06-08
09:50
2024-06-08
11:30
Austrian Airlines, 302
Vienna
Milan
2024-06-08
12:40
2024-06-08
14:05
Austrian Airlines, 509
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Munich
2024-06-15
12:45
2024-06-15
13:55
Lufthansa, 1855
Munich
Copenhagen
2024-06-15
17:10
2024-06-15
18:45
Lufthansa, 2442
8 dage Vandreferie i Ligurien med Cinque Terre København 17 350 DKK 6 ledige pladser Bestil
24-08-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-08-24
06:00
2024-08-24
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Milan
2024-08-24
10:20
2024-08-24
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-08-31
12:50
2024-08-31
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Copenhagen
2024-08-31
17:00
2024-08-31
18:20
K L M, 1275
8 dage Vandreferie i Ligurien med Cinque Terre København 17 290 DKK 2 ledige pladser Bestil
14-09-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-09-14
06:00
2024-09-14
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Genoa
2024-09-14
13:55
2024-09-14
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-09-21
13:55
2024-09-21
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Copenhagen
2024-09-21
17:00
2024-09-21
18:20
K L M, 1275
8 dage Vandreferie i Ligurien med Cinque Terre København 19 990 DKK 4 ledige pladser Bestil
28-09-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-09-28
06:00
2024-09-28
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Milan
2024-09-28
10:20
2024-09-28
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-10-05
12:50
2024-10-05
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Copenhagen
2024-10-05
17:00
2024-10-05
18:20
K L M, 1275
8 dage Vandreferie i Ligurien med Cinque Terre København 16 790 DKK 6 ledige pladser Bestil
05-10-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-10-05
06:00
2024-10-05
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Genoa
2024-10-05
13:55
2024-10-05
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-10-12
13:55
2024-10-12
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Copenhagen
2024-10-12
17:00
2024-10-12
18:20
K L M, 1275
8 dage Vandreferie i Ligurien med Cinque Terre København 17 650 DKK 6 ledige pladser Bestil

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Vandreferier

Vandreferie i England
Nyheter !
sværhedsgrad 1 , Enkel
Nyhed
 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.