Mayafolkets Yucatánmed Chichén Itza, Uxmal og Palenque

Da de spanske conquistadorer i begyndelsen af 1500-tallet gik i land i det nuværende Mexico, mødte de en højtstående indianerkultur. Følg med på en opdagelsesrejse ind i mayafolkets enestående civilisation, med arkitektur, skrivekunst og stor viden om matematik og astrologi. Vi rejser fra Chichén Itza via kolonibyer til hvide strande. 

REJSEFAKTA

Lande: Mexico

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 16 dage

Gruppens størrelse: 18-24 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Solopgang ved Chichén Itza
 • Méridas koloniale arkitektur
 • Uxmals mosaikker
 • Delfinsafari på Terminoslagunen
 • Ypperstepræsternes Palenque

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Fly Cancun tur/retur direkte med TUI Dreamliner Fly, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge program, TEMAs danske eller svenske rejseleder, entreer, samtlige udflugter ifølge program, hvor intet andet er anført.

Valuta:

Pesos (MXN).
For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Klima og beklædning:

På Internettet finder du udførlige klimaoplysninger over de fleste rejsemål og områder der besøges på turene. Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.weatherbase.com eller www.bbc.com.

Mexicos klima varierer meget i de forskellige dele af landet. Dels påvirkes klimaet af Den Mexicanske Golf og Stillehavet, og dels af de store højdeforskelle der forekommer. Generelt dominerer regnperioden i sommermånederne juni-august, men regn kan selvfølgelig også forekomme uden for disse perioder.

Påklædning
Generelt dominerer regnperioden i sommermånederne juni–august, men regn kan selvfølgelig også forekomme på andre tidspunkter. Om dagen anbefaler vi let bomuldstøj, men medbring også en trøje eller jakke til kølige aftener.

Du bør klæde dig praktisk om dagen, da vi konstant er på udflugt. Husk badetøj og badehåndklæde til eventulle badestop i løbet af rejsen samt til en eventuel sol- og badeferie i Playa del Carmen.

Vi vandrer i byer og landområder og klatrer på ruiner, som i nogle tilfælde kan være fugtige; praktiske sko med gummisål anbefales.

Drikkepenge:

Med TEMA møder du hverdagslivet og dens skikke og brug. Måske kommer du i kontakt med vaner, som du ikke bryder dig om eller ikke er bekendt med, som f.eks. brugen af drikkepenge.
Drikkepenge til hotellets bagagebærere og restaurantpersonale, ved fællesmiddage, står TEMA for. Drikkepenge til lokalguider og chaufførere indgår også.

Hotelinformation

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose