Cykelferier

Flere og flere får øjnene op for vores cykelferier. De er så langt fra ligge- og barstolene på stranden, som man kan komme. Men desto nærmere historien, duftene, kulturlandskaberne og livet bag kulisserne.

Så lad os sætte os i cykelsadlen og køre væk fra alfarvej i et behageligt tempo. TEMAs bus klarer oppakningen. På de forskellige cykelferier træder du på pedalerne, gennem miljøer som ingen tv-reportage i verden kan tage dig til. Din rejseleder fortæller om områdets historie, om arkitekturen, om jorden der giver vindruerne deres specielle karakter, om hvor områdets fugle yngler, eller om hvad den gamle hertug foretog sig under egen derhenne.

Rejser

  • Vi har inddelt vores vandre- og cykelferier i tre forskellige sværhedsgrader, der opdeles som følger:
  • 1Enkel

    Disse rejser går i et stille tempo og terrænet er ikke så bakket. En normal kondition er god nok til en sådan rejse, og dagsetaperne er ikke så lange.

  • 2Mellem

    Her er strækningerne noget længere, og terrænet er mere omskiftende. Sværhedsgraden kan variere fra dag til dag. Underlaget kan være ujævnt og der forekommer mere krævende højdeforskelle.

  • 3Udfordrende

    For at have en god oplevelse med disse rejser, kræves en god kondition og du skal kunne klare krævende underlag. Du bør ikke have problemer med knæ eller balance. Dagsetapperne er lange på visse dage, og kan indeholde stejle skråninger med store højdeforskelle.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.