Cykelferier

Flere og flere får øjnene op for vores cykelferier. De er så langt fra ligge- og barstolene på stranden, som man kan komme. Men desto nærmere historien, duftene, kulturlandskaberne og livet bag kulisserne.

Så lad os sætte os i cykelsadlen og køre væk fra alfarvej i et behageligt tempo. TEMAs bus klarer oppakningen. På de forskellige cykelferier træder du på pedalerne, gennem miljøer som ingen tv-reportage i verden kan tage dig til. Din rejseleder fortæller om områdets historie, om arkitekturen, om jorden der giver vindruerne deres specielle karakter, om hvor områdets fugle yngler, eller om hvad den gamle hertug foretog sig under egen derhenne.

Rejser

  • Vi har opdelt vores vandreferier og cykelferier i tre forskellige sværhedsgrader. De beskrives således:
  • 1Let

    Disse rejser foregår i et roligt tempo, hvor terrænet ikke er så kuperet. Normal kondition er fint. Dagsetaperne er ikke så lange.

  • 2Moderat

    Her er dagsetaperne noget længere og terrænet mere varieret. Sværhedgraden kan varierer en del over dagene. Underlaget vi går på, kan være ujævnt og højdeforskellene er større.

  • 3Krævende

    For at få den oplevelse på disse rejser, bør man have god kondition, samt kunne gå på ujævnt underlag. Du bør ikke have dårlige knæ. Dagsetaperne kan være lange visse dage og indeholde store højdeforskelle.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.