Kreta med SpinalongaEn rejse for alle sanser

Det sagnomspundne Kreta bugner af kulturelle mindesmærker og storslåede udsigter. Vores rejse tager dig med til landlige byer, Lassithisletten, palmestranden Vai og den forhenværende spedalskhedskoloni Spinalonga. Et af højdepunkterne er kong Minos palads Knossos, hvor du flyttes 3.500 år tilbage i tiden. Kretensisk madlavning og smagning på vin, raki og olivenolie er også på programmet.

REJSEFAKTA

Lande: Grækenland

REJSETYPE: Rundrejse - Mad og vinrejse

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 20-25 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Kong Minos palads Knossos
 • Den tidligere spedalskhedskoloni Spinalonga
 • Lassithi-sletten
 • Kretensisk madlavning og vinsmagning
 • Besg hos baklavabager

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse Chania tur/retur, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge rejsefakta, TEMAs svenske rejseleder, entreer, samtlige udflugter ifølge program, hvor intet andet er anført.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta:

Euro (EUR).

I rejsens pris indgår måltider ifølge rejsefakta, hvorfor de udgifter du skal regne med er til måltidsdrikke, kaffe, andre forfriksninger og drikkepenge.

For mere information og valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Klima og beklædning:

Tidlig morgen og sen aften kan vike lidt kølige, og det kan være en dog idé at medbringe en varm trøje. Nogle gange kan en langærmet trøje også være behagelig mod træk fra aircondition i busserne. Husk at knæ og skuldre skal være tildækket ved klosterbesøg, mænd bør være i lange bukser og kvinder i kjoler..

I bjergområderne i det indre af landet er temperaturen som regele et par gadere lavere end hvad der er oplyst i klimatabellen, og en vis nedbør kan forekomme. Husk badetøj, der der er muligheder for at bade i løbet af rejsen.

Vil du deltage i vandreturen gennem De Dødes Dal, anbefaler vi nogle gode vandresko.

Drikkepenge:

Med Tema kommer man i kontakt med hverdagslivet og dets skik og brug. Måske kan der være forhold du ikke synes om, eller ikke er vant til, for eksempel skikken med drikkepenge. Temarejselederen kan give dig råd om hvilket beløb som kan være "passende" at give, men afskaffe drikkepengesystemet, kan vi ikke.

I denne rejse indgår ingen fælles drikkepenge. Vi anbefaler dig derfor at beregne rejsekassen med 15 Euro per person til drikkepenge til hotellernes bagagebærere, serveringspersonale ved fælles måltider, lokale guider og chauffører. Beløbet indsamles på plads af rejselederen og fordeles på passende vis.

Observer:

Hotelstandarden er varierende, og nogle hotelværelser kan opleves som mærkeligt udformede eller små.

Øvrigt:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.


Hotel/overnatning

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
2020-09-19 8 dage Kreta med Spinalonga København 11 350 DKK 4 ledige pladser Bestil

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.