Inden rejsen

Kina

Rejser til Kina

Rejser til Kina kræver supplerende pasoplysninger. Venligst log ind på Min Rejse, snarest muligt efter at du har bestilt rejsen.

TEMA tilbyder nu en service til at arrangere gruppevisa til Kina. For at være kvalificeret til et gruppevisum skal mindst to personer deltage. Prisen for denne service er 1500 kroner(DKK) og er ikke refunderbar. For yderligere information bedes du kontakte os på kontoret via e-mail: info@temaresor.se. Når visumet er udstedt af de kinesiske myndigheder, vil vores lokale partneragentur sende visumet direkte til din hjemmeadresse. Visumet leveres med posten et par dage før afrejsedatoen.

Vær opmærksom på at vi på TEMA har de bekræftelser (hotelvouchers, flybilletter og dagsprogram) som behøves for at søge visum.

Ønsker du ikke at benytte en visumtjeneste, men i stedet at søge visum på egen hånd, kontakt os da venligst på passport@temaresor.se så fremsender vi dokumenterne til dig pr. mail. Husk at oplyse din rejses bestillingsnummer.


OBS!
 Hvis du har bestilt rundrejsen med titlen Yangtzekrydstogt, behøver ministeriet i Kina kopi af infosiderne i passet til brug ved reservation af togbilletter. Scan da passet og send en mail med paskopierne til os på passport@temaresor.se. Senest 60 dage før afrejse.

Rejser til Taiwan

Visum kræves ikke, når opholdet er mindre end 90 dage.
Dog skal du som rejsende udfylde et såkaldt “arrival-card” online. Det kan gøre vis dette link HER
Her skal du vælge den visumtype som hedder “Visa-exempt entry “
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra Taiwan.
Rejser til Taiwan kræver også supplerende pasoplysninger. Venligst log ind på Min Rejse, snarest muligt efter at du har bestilt rejsen.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.