Inden rejsen

Kina

Rejser til Kina

Rejser til Kina kræver supplerende pasoplysninger. Venligst log ind på Min Rejse, snarest muligt efter at du har bestilt rejsen.

Visum kræves for indrejse til Kina, og skal ordnes inden afrejse.  Nu kan TEMA ordne gruppevisum for de rejsende, som ikke selv har ordnet visum. For at benytte TEMAs visumtjeneste, skal du kontakte vores kundeservice.

Pris per visum: 1250,- DKK

Til behandlingen af ansøgningen behøves vi en farvekopi af dit pas (OBS: passet skal være gyldigt minimum 6 måneder efter HJEMKOMST), oplysning om dit arbejde (inkl. oplysninger om arbejdsgiver), samt bookingnummer og afrejsedato. Bemærk at vi behøves disse oplysninger senest 2 måneder inden afrejse, eller faktisk direkte efter du bestiller din rejse. Oplysningerne scannes og sendes til passport@temaresor.se eller via almindelig post til TEMA, Glödlampsgränd 1, SE – 120 31 Stockholm, Sverige. Visummet gælder for op til 30 dages ophold i Kina.

Gruppevisum sendes med bud circa en uge inden afrejse, og her får du mere information om hvad der gælder. Vær obmærksom på, at visumdokumentet ska fremvises ved både ind- og udrejse af Kina.

Vær opmærksom på at vi på TEMA har de bekræftelser (hotelvouchers, flybilletter og dagsprogram) som behøves for at søge visum ca. 30 dage før afrejse. Det er derfor også først muligt at ansøge om visum 30 dage før afrejse.

Ønsker du ikke at benytte en visumtjeneste, men i stedet at søge visum på egen hånd, kontakt os da venligst på passport@temaresor.se så fremsender vi dokumenterne til dig pr. mail. Husk at oplyse din rejses bestillingsnummer.


OBS!
 Hvis du har bestilt rundrejsen med titlen Yangtzekrydstogt, behøver ministeriet i Kina kopi af infosiderne i passet til brug ved reservation af togbilletter. Scan da passet og send en mail med paskopierne til os på passport@temaresor.se. Senest 60 dage før afrejse.

Rejser til Taiwan

Visum kræves ikke, når opholdet er mindre end 90 dage.
Dog skal du som rejsende udfylde et såkaldt “arrival-card” online. Det kan gøre vis dette link HER
Her skal du vælge den visumtype som hedder “Visa-exempt entry “
Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra Taiwan.
Rejser til Taiwan kræver også supplerende pasoplysninger. Venligst log ind på Min Rejse, snarest muligt efter at du har bestilt rejsen.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.