Inden rejsen

Måltider på rundrejsen

I rejsefakta under den respektive rejse, kan man se hvilke måltider der indgår hver dag. Til disse måltider indgår der ikke drikkevarer. Til de øvrige måltider, der ikke er inkluderet i TEMA rejsens pris, kan rejselederen give gode tips til gode restauranter.

Hvis der er tilstrækkeligt interesse for det, tilrettelægger gerne flere samlede måltider. For at gøre betalingen simplere i disse tilfælde, samler TEMA rejselederen betalingen for alle gæsterne og betaler samlet til restauratøren.

I mange lande klæder man sig fint på til middagen og vi anbefaler derfor at du medbringer ”finere” tøj til dette formål.

Når der står at morgenmad indgår i rejsens pris, betyder det, hvis ikke andet er angivet, at det er kontinental morgenmad. Det betyder en simpel morgenmad bestående af hvidt brød, smør/margarine, marmelade og the eller kaffe.

Særlige ønsker om en speciel diæt på rundrejsen skal meddeles ved bestilling af rejsen.
Specialmad, som glütenfri og laktosefri mad, kan være svært at fremskaffe i nogle lande. Du kan altså ikke regne med, at det er muligt at få serveret på det rejsemål du har valgt.

TEMA rejser informerer de pågældende hoteller om specialmad, men påtager sig derudover intet ansvar får måltidernes videre sammensætning. Du kan læse om specialmad ombord på flyet under rubrikken: Mad ombord.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.