Inden rejsen

Hoteller

I hotelbetegnelserne for de respektive rejser har vi ikke angivet landenes officielle klassificering af hotellerne. Årsagen til dette er, at de forskellige lande har særskilte kriterier for hotelstandard.

Desuden fortæller en sådan klassificering sjældent noget om hotellets specielle atmosfære, beliggenhed mm.; noget som vi mener vægter meget for en TEMA rejse.

Vi anser samtlige hoteller for at være prisværdige og kan forsvare deres plads i rejsens helhed med henblik på dagsprogram, længde på dagsetaper etc.

Visse hoteller er beliggende således at bussen ikke kan køre direkte til hotellets entré og det er ikke altid at hotellerne tilbyder hjælp i form af bagagebærere, hvorfor man da selv må bære bagagen fra bussen til hotellet.

Værelsesstandarden
Priserne inkluderer som regel indkvartering i dobbeltværelser med bad/douche og wc. I meget få tilfælde anvender vi hoteller, hvor værelserne helt eller delvist mangler dette.

Forklaringen til dette, er at der ikke er andre alternative indlogeringsmuligheder i området, eller at omtalte hotel har andre faciliteter der opvejer denne mangel.

Det kan være såkaldte lodger i nationalparker eller hoteller i bjergene i naturskønne omgivelser på vandreturene. I hovedkatalogets rejsefakta eller prislistens fakta spalte beskrives om douche/wc er tilgængeligt på samtlige hoteller.

Dobbeltværelser
Et dobbeltværelse kan være et stort enkeltværelse med en ekstraseng eller et såkaldt kombi værelse. I nogle lande, især Frankrig, er værelser med en såkaldt Grand Lit standarden.

Hvis I rejser som par skal I forberede jer på at skulle sove nogle nætter af en frankrigsrejse i en sådan Grand Lit. Tresengsværelser kan tilbydes på nogle rejser, men dette kan betyde dobbeltværelser med ekstraseng.

Udbudet af enkeltværelser er stærkt begrænset. Selvom vi gerne vil tilbyde flere enkeltværelser på rundrejser og vandreture, er dette ikke muligt.

I hver enkelt rejses fakta spalte er der aktuelle hoteloplysninger. Kopier gerne disse oplysninger til de nærmeste eller bekendte, som så ved hvor du kan nås under ferien.

Det kan fra tid til anden forekomme at et hotel bliver byttet til et andet ligeværdigt hotel på rejsemålet. TEMA-rejser informere så vidt muligt om dette før afrejsen.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.