Inden rejsen

New Zealand

Pas og visum/New Zealand

 

Fra og med 1 oktober 2019 behøves medborgere fra de nordiske lande et ETA (elektronisk visum) for at kunne rejse ind i New Zealand.

For at ansøge om et ETA, vær så venlig at anvende følgende link, og følge alle trin i ansøgningen. Omkostningen for et ETA er 17 eller 23 NZD. 17 NZD for ansøgning via deres mobilapplikation og 23 NZD for ansøgning via deres hjemmeside. Mobilapplikationen vil blive tilgængelig for nedladning via App Store og Google Play i løbet af august måned.

https://nzeta.immigration.govt.nz/

For mere information om de nye indrejseregler, klik här

Udover NZeTA tilkommer også en internationel turismeafgift (IVL) som betales samtidig med visumansøgningen. Afgiften er 35 NZD per person, og for mere information se linken nedenfor;

https://www.mbie.govt.nz/immigration-and-tourism/tourism/tourism-funding/international-visitor-conservation-and-tourism-levy

Der kræves også komplimenterende oplysninger til flyselskabet. Vær så venlig at logge ind på “min rejse” så snart som muligt. Vær obmærksom på, at vi behøves at have denne information absolut seneste to måneder inden afrejse.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.