Inden rejsen

Kenya

Visum kræves.

Fra den 1. september 2015 er elektronisk visum det eneste som er gyldigt.
På websiden http://evisa.go.ke/evisa.html kan du som rejsende ansøge om visum og betale med kreditkort ( visum 50 USD + serviceafgift på 1 USD). 

Efter registreringen på http://evisa.go.ke/evisa.html kan der gå op til 7 hverdage før visummet er klar. Du skal selv printe det elektroniske godkendte visum ud og medbringe det på rejsen, sammen emd dit pas og din rejsebillet.

Husk at dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter at du har forladt Kenya.

Inkluderer rejsen en tur til Uganda, Tanzania/Zanzibar og tilbage til Kenya, skal turens samlede varighed opgives, da man ellers igen skal betale visum ved tilbagekomst til Kenya.

Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes.

For yderligere information kontakt venligst Kenyas ambassade/konsulat. Det anbefales samtidig at få bekræftet ovenstående visumregler, der kan ændre sig med kort varsel.

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge.

Udenrigsministeriet

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.