Inden rejsen

Uruguay

Visum kræves ej for skandinaviske statsborgere når opholdet er mindre end 90 dage.

Pas skal være gyldigt 6 måneder ud over opholdets varighed.

Hvis du deltager på en rejse til et af ovennævnte lande, skal du snarest muligt efter bestilling af rejse, logge ind på din bestilling under Min Rejse og udfylde supplerende oplysninger.

Udenlandske statsborgere, herunder personer med dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordres til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, de ønsker at besøge, da reglerne for oprindelseslandets statsborgere kan være gældende for indehavere af danske flygtninge- og fremmedpas.

Selv om oversigten over udenlandske pas- og visumregler løbende føres ajour, kan reglerne ændres med kort varsel. Derfor anbefaler vi, at du kontakter en repræsentation for det land, du skal rejse til, som også vil kunne svare, hvis du har yderligere spørgsmål. Udenrigsministeriet kan ikke holdes ansvarlig for oplysninger om andre landes pas- og visumregler.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.