Inden rejsen

Rejsegaranti

TEMAs moderselskab, Jambo Tours Scandinavia AB, stiller den lovmæssige rejsegaranti for TEMA ifølge den svenske rejsegarantilov, som gælder ved køb af pakkerejser. Denne lov dækker rejsende med TEMA fra alle de nordiske lande. En pakkerejse er et arrangement, som består af transport og indkvartering, eller nogle af disse tjenester i kombination med en turistrejse. Dette er eksempelvis billeje, adgangsbillet til forlystelsespark, hvis rejsen varer mere end 24 timer eller indeholder en overnatning. Rejsen skal sælges til en enhedspris, eller til forskellige priser, som er knyttet til hverandre. Hvis en pakkerejse bliver afbrudt eller aflyst kan erstatning udbetales fra rejsegarantien. Hvis der kun er købt indkvartering gælder denne lov ikke. Hvis man udelukkende har indhandlet flybillet til et rutefly, er dette ej heller omfattet af rejsegarantien. Rejsegarantien gælder for privatpersoner og firmaer, som har indhandlet en pakkerejse. 

Bestemmelserne for rejsegarantien findes i rejsegarantiloven. EU direktivet om pakkerejser (90/314/EEG) blev indført i svensk retspraksis gennem loven om pakkerejser og rejsegarantiloven. Direktivet har til formål at samordne og forbedre den europæiske beskyttelse af forbrugerne.

Spørgsmål om rejsegarantiloven besvares af Kammarkollegiet på telefon +46 8 – 700 08 00. Der forefindes også information på Kammarkollegiets hjemmeside.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.