Inden rejsen

Rundrejse uden fly

Hvis du allerede befinder dig udenlands, i det land hvor den respektive rundrejse gennemføres, eller hvis du vælger selv at arrangere flyrejsen, kan du bestille et såkaldt landarrangement (rundrejse uden indledende og afsluttende flyrejse til og fra Skandinavien).

Du kan ikke bestille et sådant landarrangement på hjemmesiden. I stedet beder vi dig kontakte vores rejsekonsulenter på telefon: 70 10 03 99.

Prisafdraget for flyrejsen for du ved forespørgsel under bestillingen. I dette tilfælde tilslutter du dig rundrejsegruppen på hotellet på dag 1 ifølge det detaljerede rejsefakta. Her vil rundrejselederen tage imod dig.

Det er vigtigt at du angiver den korrekte information om adresse, telefonnummer samt mobiltelefonnummer, hvor du kan kontaktes før afrejse hvis der bliver nogen hotelændring eller lignende.

Vær opmærksom på at transfer/transport til og fra lufthavnen ikke er inkluderet i rejser der er bestilt som landarrangement. Rejsen anses i disse tilfælde som afsluttet, efter den sidste hotelovernatning.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.