Inden rejsen

Afbestillingsforsikring

Afbestillingsbeskyttelse ved sygdom

Ved bestilling af rejsen kan du tegne en afbestillingsbeskyttelse igennem TEMA, for at beskytte dig mod afbestillingsomkostninger inden afrejse. Prisen for afbestillingsbeskyttelsen er 7% af rejsens pris.

Afbestillingsbeskyttelsen dækker:

  1. Ved sygdom, skade eller dødsfald hos den rejsende.
    Afbestillingsbeskyttelsen gælder når rejsende med afbestillingsbeskyttelse, dennes medrejsende familiemedlemmer eller medrejsende med afbestillingsbeskyttelse ikke kan gennemføre den planlagte rejse på grund af dødsfald eller alvorlig, akut sygdom/skade som er opstået efter tegning af afbestillingsforsikringen, men før selve afrejsen. Rejsende med afbestillingsbeskyttelse skal omgående søge læge, så snart den akutte sygdom/skade opstår. Tilstanden skal kræve indlæggelse på hospital, lægeordineret sengeliggende tilstand eller lignende tilfælde.
  2. Sygdom, skade eller dødsfald i den rejsendes familie.
    Beskyttelsen gælder hvis personer i familien (sambo, børn, forældre eller søskende) til den rejsende rammes af alvorlig akut sygdom, skade eller død efter at afbestillingsbeskyttelsen er tegnet, men før afrejse. Tilstanden skal kræve indlæggelse på hospital, lægeordineret sengeliggende tilstand eller lignende tilfælde.

Samtlige personer i bestillingen skal tegne en afbestillingsbeskyttelse for at alle deltagere er dækket af beskyttelsen.

Afbestillingen skal ske før afrejse fra den rejsendes bopæl. Afbestillingsbeskyttelsen kan ikke refunderes.

Anvendes afbestillingsbeskyttelsen tilbagebetales hele rejsens pris, med undtagelse af den tillagte pris for afbestillingsbeskyttelsen, samt en selvrisiko på 800 kr.

 

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.