Inden rejsen

Gældende information om Coronavirussen

(senest opdateret 19 maj 2020)

Udenrigsministeriet har indført en generel advarsel mod at rejse ud af landet – hvad indebærer dette?
Den 14 marts frarådede det svenske Udenrigsministerium fra alle rejser. På daværende tidspunkt gjaldt frarådelsen rejser med afrejse i perioden 14 marts til 14 april. Den 3 april opdateredes frarådelsen og var gældende for afrejser frem til og med 15 juni. Nu her 13 maj har Udenrigsministeriet i Sverige forlænget frarådelsen frem til og med 15 juli. Eftersom TEMA har skandinaviske grupper, kommer den svenske frarådelse også til at gælde for danske og norske rejsende.

Fra tidligere har alle rejser med afrejsedato til og med 15 juni været indstillede. Vi følger situationen nøje, og itilfælde af at det svenske Udenrigsministerie fraråder rejser 14 dage før afrejse, så vil rejsen blive indstillet. De berørte gæster vil blive kontaktet af os via email eller telefon. Vi beder om, at vores gæster afventer vores kontakt, og vi skal nok kontakte de berørte.

Hvad sker hvis forudsætningerne ændres under en rejse, som allerede er startet?
Vi følger udviklingen på de forskellige rejsemål nøje, og afventer beslutninger fra Udenrigsministeriet og de lokale myndigheder. Alt afhængigt af begivenhederne har vi mulighed for at tilpasse planlagte aktiviteter og rejsens indehold. Nye anbefalinger kan gives, hvilket kan påvirke rejseruten.

Hvad gælder for afrejser efter 15 juni?
Vi følger løbende situationen, og itilfælde af at det svenske Udenrigsministerie fraråder rejser 14 dage før afrejse, så vil rejsen blive indstillet. De gæster som eventuelt vil blive berørt af aflysning vil blive kontaktet af os på TEMA med email eller via telefon. Indtil at berørte gæster er blevet kontaktet af TEMA, vil de gældende af- og ombestillingsregler være gældende. Disse finder du her.

Hvad gælder for rejsende, som allerede er ude på rejse?
Der er intet som er vigtigere for os end vores gæster, og vi følger udviklingen på vores rejsemål meget nøje. Visse lande lukker sine grænser. I disse tilfælde gør vi alt for at få vores gæster hjem så hurtigt som muligt. Hvis din rejse bliver påvirket, vil du blive kontaktet af os. 

Hvis du ikke hører noget fra os, kan du udgå fra at din rejse fortsætter som planlagt, og at hjemrejsen kommer at forløbe planmæssigt. Men vi beder dig samtidig om at udvise agtsomhed, og være forberedt på at situationen hurtigt kan forandres, også når det gælder beslutninger fra myndigheder og fra flyselskaberne. 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på det akutnummer som fremsendtes med rejsedokumenterne.

Alle TEMAs rejser ledes af dygtige og professionelle rejseledere, som er meget rejsevante. Vi er løbende i kontakt med vores rejseledere rundt omkring i verden, og de får den seneste information direkte fra hovedkontoret.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.