Inden rejsen

Information om frarådelse af rejser

(senest opdateret 15 september 2020)

Opdateret information om frarådelse af rejser

Udenrigsministeriet opdaterer løbende sine rejseanbefalinger, om hvilke lande som er trygge at rejse i. Hvis Udenrigsministeriet fraråder fra rejser til et land eller et område senest 14 dage inden afrejse, så vil rejsen blive aflyst. I så tilfælde vil du som rejsende blive kontaktet af os fra TEMA. Indtil en rejse aflyses af TEMA, gælder de eksisterende vilkår for om- og afbestilling. Disse kan du læse her.

Udenrigsministeriets hjemmeside kan du se hvilke anbefalinger som gælder for dit rejsemål i den nuværende situation.

Hvis en rejse aflyses af TEMA har du ret til at ombestille til en senere afrejse, eller at vælge at ombestille til en anden rejse i TEMAs sortiment. Hvis du ikke har mulighed for at rejse på andet tidspunkt, kan du få det indbetalte beløb refunderet.

På grund af en stor belastning hos TEMA, vil der dog være længere sagsbehandlingstid end normalt, når det gælder tilbagebetaling.

Hvad gælder for rejsende, som allerede er ude på rejse?
Der er intet som er vigtigere for os end vores gæster, og vi følger udviklingen på vores rejsemål meget nøje. Visse lande lukker sine grænser. I disse tilfælde gør vi alt for at få vores gæster hjem så hurtigt som muligt. Hvis din rejse bliver påvirket, vil du blive kontaktet af os. 

Hvis du ikke hører noget fra os, kan du udgå fra at din rejse fortsætter som planlagt, og at hjemrejsen kommer at forløbe planmæssigt. Men vi beder dig samtidig om at udvise agtsomhed, og være forberedt på at situationen hurtigt kan forandres, også når det gælder beslutninger fra myndigheder og fra flyselskaberne. 

At rejse under Corona
På grund af Corona epedemien er der mange lande, som med kort varsel indfører eller ændrer på restriktioner, og dette kan påvirke din rejse. Restriktionerne kan påvirke dig som rejsende på mange måder: Der kan stilles krav om dokumentationer, prøvetagninger, anvending af mundbeskyttelse, karantæne i en vis tid efter hjemkomst / ankomst eller andre lokale eller nationale krav. Rejsemålene kan også påvirkes af begrænsninger for forsamlinger eller gennem at turistattraktioner, restauranter, natklubber, butikker og lignende kan lukkes, have begrænsede åbningstider, have begrænsninger på antal gæster eller lignende.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på det akutnummer som fremsendtes med rejsedokumenterne.

Alle TEMAs rejser ledes af dygtige og professionelle rejseledere, som er meget rejsevante. Vi er løbende i kontakt med vores rejseledere rundt omkring i verden, og de får den seneste information direkte fra hovedkontoret.

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.