Vandreferie i KroatienDe Dinariske Alper og Dalmatiens kyst

Vi oplever nationalparker som Plitvice, verdensarvsbyerne Trogir og Split samt ø-liv på Brac. I løbet af en uge vandrer vi i Dalmatiens smukke og varierede landskab, hele tiden i nærheden af Adriaterhavet. En blanding af kuperede nationalparker med vandfald, og byer spækket med historie, krydret med smagprøver på kroatiske specialiteter og bademuligheder i Adriaterhavets klare vand.

REJSEFAKTA

Lande: Kroatien

REJSETYPE: Vandreferie - sværhedsgrad 2, moderat

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 18-25 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Plitvices sølandskab
 • Nationalparken Paklenicas dramatiske bjerge
 • Byvandring i verdensarvsbyen Trogir
 • Smagsrig vandretur på øen Brac
 • Vandretur langs Krkaflodens smukke vandfald

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår
Flyrejse Split t/r, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge program, TEMAs danske eller svenske rejseleder, entreer og samtlige udflugter ifølge program, hvor intet andet er oplyst.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark t/r, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta
Kuna (HRK). Kontantautomater forefindes. De almindeligste bank- og kreditkort accepteres i de fleste butikker. For mere information om gældende valuta og vekselkurser, kontakt dit pengeinstitut eller et vekselkontor.

Drikkepenge
Fælles drikkepenge indgår ikke i rejsens pris. TEMAs rejseleder indsamler 20 EUR per person ved rejsens start som drikkepenge til chauffører, bagagebærere og restaurantpersonale ved fælles måltider og flere. Rejselederen fordeler sidenhen beløbet på passende vis.

Klima
Oplysninger om klima og aktuelle vejrudsigter findes blandt andet på www.yr.no www.bbc.com og www.cnn.com.

Påklædning og udstyr
Gode vandresko. Påklædningen er ganske uformel, men det værdsættes lokalt, hvis man er pænt klædt på, til for eksempel restaurantbesøg.<

Vandreturen
Tips og information om TEMAs vandreferier »

Øvrigt:
TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver).

Hotel/overnatning

Kommentarer

I 2023 skal vi bo på Hotel Kolovare i Zadar i stedet for Hotel Pinija og på Hotel Velaris i stedet for Hotel Amor i Supetar.

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Vandreferier

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.