Vandreferie på KretaKløfter, kyster og olivenlunde

Vandreferie på Grækenlands mest mangfoldige ø. Vi vandrer gennem olivenlunde, Agia Irini-kløften og langs den dramatiske sydkyst. Hyggelige Paleochora som base og Chania som en fin afslutning.

Omgivet af dramatiske bjerge vandrer vi over Kretas højsletter, der gennemskæres af kløfter og smykkes af Johannesbrødstræer, mastixbuske, oleanderbuske og jordbærtræer. På vandreturene, der varierer fra lette til middelsvære, oplever du en natur der er storslået og grøn på samme tid. Andre oplevelser er olivenoliesmagning og en middag i byen Chanias charmerende venetianske havn.

REJSEFAKTA

Lande: Grækenland

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 15-24 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Vandring langs romernes gamle vej til Argiroupolis
 • Picnicfrokoster ved havet
 • Den rosa strand Elafonissi
 • Vandretur i Agia Irini-kløften
 • Middag ved Chanias venetianske havn

Mere om rejsen

I grundprisen indgår

Prisen inkluderer: Fly Chania tur/retur, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge rejsefakta, TEMAs skandinaviske rejseleder, entreer og samtlige udflugter ifølge program, hvor intet andet er anført.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta:

Euro (EUR).
I rejsens pris indgår måltider ifølge rejsens rejsefakta. De øvrige udgifter du skal påregne er til yderligere måltider, måltiddrikke, kaffe og andre forfriskninger samt drikkepenge.

Klima og beklædning:

Vigtigt med et par bekvemme vandrestøvler med gode såler til vandreture i naturen, i byerne og i forbindelse med de kulturelle seværdigheder. Mænd og kvinder skal have tildækkede skuldre og knæ ved klosterbesøg i Grækenland. Husk badetøj da visse hoteller har pool (åbne fra midten af maj).

Vandreturen:

Kretas landskab er meget kuperet og vandreturene foregår sjældent i plant terræn. Det går ofte op- eller ned og stierne er af grus og sten, hvilke kan virke anstrengende for personer med rygproblemer. Vandreturen dag 5 tager ca. 6 timer og vi vandrer op og ned i et meget stejlt terræn, hvilket er anstrengende.

Hvis du har en normal til god kondition er det dog intet problem. Personer med tilbøjelighed for svimmelhed kan opleve visse passager som svære.

For udstyrsråd og checkliste >>

Øvrigt:

Hotelstandarden i Grækenland er varierende. Nogle hotelværelser kan opleves som mærkeligt udformede eller små. Visse hoteller kan opfattes som lydte. For rejser i Grækenland er visse dage, f.eks. 1. maj og den ortodokse påske hellige, hvilket kan medføre ændringer i dagsprogrammet.

Hotelinformation

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
2018-04-28 8 dage Vandreferie på Kreta København 8490 DKK 1 ledige pladser Bestil
2018-09-29 8 dage Vandreferie på Kreta København 8550 DKK 6 ledige pladser Bestil
2018-10-13 8 dage Vandreferie på Kreta København 8550 DKK 6 ledige pladser Bestil

I vores rejser indgår altid

 • Fly & hotel
 • Serviceafgifter
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • TEMAs rejseleder
 • Se dagsprogrammet

Andre Vandreferier

 
XClose