Vandreferie på SamosÆgæerhavets grønneste ø

Samos er som skabt til vandreture. Naturen skifter mellem barske bjergmassiver, grønne dale, sølvfarvede olivenlunde og smukke kyststrækninger. Mærk duften af cypresser og aleppo-fyretræer. Vi vandrer i Nattergaledalen og til Pythagoras grotte. På en uge når man at udforske øen, og vi bor på to hoteller, et på nordkysten og et på sydkysten.

REJSEFAKTA

Lande: Grækenland

REJSETYPE: Vandreferie - sværhedsgrad 2, moderat

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 20-25 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Vandretur i Nattergaledalen
 • Potamibugten
 • Pythagoras grotte
 • Fridag med mulighed for at besøge Efesos
 • Klostret Agios Ioannis

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Prisen inkluderer: Fly Samos tur/retur, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge rejsefakta, TEMAs danske eller svenske rejseleder, entreer, samtlige udflugter og aktiviteter ifølge program, hvor intet andet er anført.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta:

Valutauen i grækenland er EURO.
I rejsens pris indgår måltider ifølge rejsens rejsefakta.
De øvrige udgifter du skal påregne er til måltidsdrikke, kaffe og andre forfriskninger samt drikkepenge.

Drikkepenge:

I denne rejse indgår ingen fælles drikkepenge. Vi anbefaler derfor at du beregner rejsekassen med 15,- Euro per person til drikkepenge til eksempelvis bagagebærere, chauffører, eventuelle lokale guider samt til serveringspersonale ved fælles måltider. Rejselederen indsamler beløbet på plads og fordeler på passende vis.

Klima og beklædning:

Vigtigt med et par bekvemme sko/vandrestøvler med gode såler til vandreture i naturen, i byerne og i forbindelse med de kulturelle seværdigheder. Mænd og kvinder skal have tildækkede skuldre og knæ ved klosterbesøg i Grækenland. Husk badetøj da visse hoteller har pool (åbne fra midten af maj).

Vandreturene:

Vandreturene på rejsen er som helhed ikke anstrengende, men gennemføres i et kuperet terræn med stenet/ujævnt underlag. Flere af vandreturene foregår i åbne landskaber og er det varmt kan det føles anstrengende. Vandreturen Dag 4 er rimelig anstrengende, især hvis det er varmt, da vi vandrer op og ned (niveauforskel ca. 500 m). Vandreturen til Pythagoras grotte Dag 5 har en kort men stejl stigning opad: Du kan dog vælge at blive nedenfor, hvis du ønsker det.

For udstyrsråd og checkliste, se

Landekode:

Forvalgnummer til Grækenland 30

Observer:

Hotelstandarden kan virke uens, da nogle hotelværelser virker ejendommeligt planlagt eller er små.

Helligdag, som f.eks. første maj og den ortodokse påske, kan medføre midltertidige ændringer i dagsprogrammet.

Øvrigt:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.


Hotel/overnatning

I vores rejser indgår altid

 • TEMAs rejseleder
 • Fly & hotel
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • Se dagsprogrammet

Andre Vandreferier

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.