Vandreferie på østlige KretaLassithi, palmestrand og Zakroskløften

Vandreferie på østlige Kreta med Anna Meurling, der viser nogle af guldkornene på sin ø. Fra paradisiske strande til Lassithi og Zakroskløften. Med mulighed for at besøge øen Spinalonga.

TEMA og jeg, Anna Meurling, byder dig velkommen til Kreta på en vandreferie på øens østlige del. Jeg bor her på øen, og vil tage dig med til nogle af mine guldkorn. Vi vandrer langs kyststier til små paradisstrande, over Lassithisletten og langs en middelalderlig, venetiansk handelsvej. Ved Elounda går vi rundt på halvøen Kolokitha. På en fridag får du mulighed for at besøge spedalskhedsøen Spinalonga.

REJSEFAKTA

Lande: Grækenland

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 20-25 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Vandretur ned fra Lassithisletten langs den venetianske handelsvej
 • Picnicfrokoster ved havet
 • Vandretur til palmestranden Vai
 • Ofte muligheder for at bade, under eller efter vandreturen
 • Fridag, hvor du kan besøge Spinalonga

Mere om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse Chania t/r. TEMAs svenske rejseleder Anna Meurling, del i dobbeltværelse, måltider, udflugter, entreer og rejsens transporter ifølge dagsprogrammet.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta:

Euro (EUR).

De mest almindelige kreditkoret accepteres af de fleste butikker. Der findes hæveautomater.

For information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Klima og beklædning:

På Internettet finder du udførlige klimaoplysninger over de fleste rejsemål og områder der besøges på turene. Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.weatherbase.com eller www.bbc.com.

Påklædning og udstyr:
En trøje eller jakke kan være god at medbringe, hvis det skulle blæse eller være køligt en dag, primært på for- og efterårsrejserne. Det vigtigste er nok et par bekvemme sko til vandreture i naturen, i byerne og i forbindelse med de kulturelle seværdigheder. Mænd og kvinder skal have tildækkede skuldre og knæ ved klosterbesøg, mænd bør have lange bukser på og kvinder en kjole.

I bjergområderne i det indre af landet er temperaturen som regel et par grader lavere end der er oplyst i klimatabellen, og begrænset nedbør kan forekomme. Medbring også badetøj da visse hoteller har pool (åbne fra midten af maj måned). Der bliver også muligheder for at bade i havet.

Vandreturen:

Kretas landskab er meget kuperet og vandreturene foregår sjældent i plant terræn. Det går ofte op- eller ned og stierne er af grus og sten, hvilke kan virke anstrengende for personer med rygproblemer. Vandreturen dag 6 tager ca. 6 timer og vi vandrer op og ned i et meget stejlt terræn, hvilket er anstrengende.

Hvis du har en normal til god kondition er det dog intet problem. Personer med anlæg for svimmelhed kan opleve visse passager som svære.

For udstyrsråd og checkliste, se

Øvrigt:

Hotelstandarden i Grækenland er varierende, og værelserne kan opfattes som små. I forbidne med nationale helligdage, kan der forekomme midlertidige ændringer i dagsprogrammet.

Det østlige Kreta har flere førsteklasses vandrealternative. Skulle nogle af de beskrevne vandreture af en eller anden grund ikke fungere for gruppe, kan vores erfarne rejseleder erstatte dem med tilsvarende alternativer.

Observere

Afrejsen den 9. oktober 2016 guides af Olle Meurling, Annas mand. De har sammen skabt vandringsoplægget til denne rejse. Med andre ord, så ved Olle lige så meget om sin hjemø som Anna. og han ser frem til at dele ud af sin vide og kærlighed til Kreta.

Hotelinformation

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
2018-04-21 8 dage Vandreferie på østlige Kreta København 8750 DKK 4 ledige pladser Bestil
2018-05-12 8 dage Vandreferie på østlige Kreta København 8850 DKK 4 ledige pladser Bestil
2018-09-08 8 dage Vandreferie på østlige Kreta København 9290 DKK 5 ledige pladser Bestil
2018-09-22 8 dage Vandreferie på østlige Kreta København 9050 DKK 6 ledige pladser Bestil
2018-10-06 8 dage Vandreferie på østlige Kreta København 8750 DKK 6 ledige pladser Bestil

I vores rejser indgår altid

 • Fly & hotel
 • Serviceafgifter
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • TEMAs rejseleder
 • Se dagsprogrammet

Andre Vandreferier

 
XClose