Vandreferie i Kappadokien

Kappadokien med sine dybe dalgange og sin unikke natur med skulpturer skabt af årtusinders erosion, byder på fantastiske vandringer i omgivelser, der lige så vel kunne indgå i surrealistiske kunstinstallationer. I disse sælsomme omgivelser har mennesket indrettet sig gennem årtusinderne med klippekirker og klippeklostre, sammenpressede bysamfund og underjordiske byer. Alt dette besøger vi under vores relativt lette vandringer.

REJSEFAKTA

Lande: Tyrkiet

REJSETYPE: Vandreferie - sværhedsgrad 2, moderat

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 15-21 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Byrunbdtur i Ankara
 • Vandring i Ihlaradalen
 • Grottebyen i Göreme
 • Vandring i Den Røde Dal
 • Mustafapasa

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår:

Flyrejse Danmark til Ankara og siden fra Nevsehir via Istanbul t/r. Temas rejseleder, del i dobbeltrum, måltider, udflugter, entreudgifter og rejsens transportsstrækninger ifølge dagsprogrammet. 

Valuta:

Tyrkiske Lire (TRY).

De almindeligste bank-o gkreditkort accepteres i de fleste restauranter og butikker. Kontanktautomater forefindes.

Kontakt dit pengeinstitut eller et vekslingskontor for mere information om valuta og gældende kurs. 

I rejsen indgår de måltider, som er inkluderet i programmet. Du bør regne med udgifter til øvrige måltider, måltidsdrikkevarer samt diverse forfriskninger under rejsens gang. 

Drikkepenge:

Fælles drikkepenge indgår ikke i rejsens pris. Derfor anbefaler vi at du beregner rejsekassen med 55 Euro per person i drikkepenge til chauffører, lokalguider, restaurantpersonale og ved indkluderede aktiviteter. Beløbet indsamles på plads af rejselederen, som fordeler på passende vis.

Klima:

Oplysninger om klima og aktuelle vejrudsigter finder du på forskellige hjemmesider. Gode sider er www.cnn.com, www.bbc.com, www.yr.no

Påklædning:

Det kan være godt at have en varm trøje med, hvis det skulle blæse eller være køligt en dag, specielt under rejserne til for- og efteråret. Det vigtigste er nok et par bekvemme og veltilgåede sko / vandrestøvler (helst vandrestøvler) med tykke såler. Tænk på at du også skal have klæder der dækker skuldre og knæ ved eventuelle besøg i religiøse bygninger. Her bør herrene have lange bukser og damerne kjole. 

I bjergregionerne i Tyrkiets indre er temperaturen normalt et par grader lavere end hvad som fremgår af diverse vejrudsigter. Der kan forekomme nedbør. 

Medbring badetøj eftersom visse hoteller har pool (åbne fra midt i maj måned). 

Vandringerne:

Vandringerne er relativt lette. Landskabet er delvist kupeeret og følger sjældent flad mark. Det går op og ned. Visse stier er stenede, hvilket kan opleves som trættende for personer med problemer med led- og ryg. 

Hvis du er i  normal til god almenkondition bør vandringerne ikke volde problemer. Personer med tendens til svimmelhed vil kunne opleve visse passager som svære. Du vandrer på stier og småveje i et urgammelt kulturlandskab med stedvist store udsigter. 

Øvrigt:

TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser. 


Hotel/overnatning

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Vandreferier

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.