Inden rejsen

2 - Rejsens pris

Rejsens pris omfatter, hvor intet andet er anført , transport, lufthavnsafgifter, passagerafgift, bidrag til Rejsegarantifonden, forplejning i henhold til rejsebeskrivelse, rejselederservice samt
indkvartering i hotelværelse. Tilslutningsrejser indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er markedsført sammen med ferierejsen, som en del af denne. Enerejsende skal betale enkeltværelsestillæg, medmindre andet fremgår af prislisten. På nogle af vore rundrejser, kan der dog bookes del i dobbeltværelse. Dvs, del med ukendt medrejsende af samme køn. Dette er dog med forbehold for, at der bliver nogen at dele med. Hvis der ikke er nogen at dele med, meddeles dette ca. 1 måned før afrejse, og da SKAL enkeltværelsestillæg betales. Udgifter til pas, visum, vaccinationer, forsikringer og lignende er, medmindre andet er anført, ikke omfattet af rejsens pris, og ansvaret for disse påhviler den rejsende selv.
Særlige hotelfaciliteter såsom adgang til tennisbane, minigolf, wifi m.v. er sædvanligvis ikke inkluderet i rejsens pris, ligesom det må påregnes, at der på visse hoteller opkræves leje for liggestole, parasoller m.v. 

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.