Nyhed

Pura vida - Costa Ricaregnskov, varme kilder og paradisiske strande

Det er morgengry i Tortugueros nationalpark. Sagte glider kanoen gennem jungleflodens spejlblanke vand. Regnskovens tukaner og papegøjer vågner langsomt til livs. Morgenmad med tropisk frugt og friskbagt brød venter dig på lodgen.


Rejsen begynder med en tur via snoede veje op ad vulkanen Irazús, den højeste i landet, og ned blandt kanalerne i Tortuguero Nationalpark. I Sarapiqui besøger vi ananas- og kakaoplantager, lærer at lave chokolade foruden kunsten at danse merengue og salsa. Arenals frugtbare skråninger byder på dampende varme kilder og hængebroer blandt trætoppene. Vi besøger en anden nationalpark, Palo Verde, der ligger ved Tempisque-floden, et vådområde og et paradis for mange fuglekiggere. Afslutningsvis venter et par smukke dage på dig ved Stillehavet og Tamarindos smukke strande.

REJSEFAKTA

Lande: Costa Rica

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 15 dage

Gruppens størrelse: 15-25 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Tortugueros Nationalpark
 • Vulkanen Arenal
 • Monteverdes regnskov
 • Tropisk flora og fauna
 • De hvide strande ved Tamarindo

Vigtigt om rejsen

I prisen indgår:
Flyrejse San Jose - Danmark t/r, busudflugter samt del dobbeltrum, måltider ifølge dagsprogrammet, entreudgifter og samtlige udflugter ifølge dagsprogrammet samt rejseledelse fra TEMA.

TEMAs gruppestørrelse:
For TEMA er rejsen og den rejsende i fokus. Sammen møder vi mennesker, kulturer og oplevelser i naturen på en tæt, ægte og behagelig måde. Vores gruppestørrelser afspejler dette og er en stor grund til, at mange vælger at rejse med TEMA. Vi undgår for store grupper på vores rejser, for at give alle en så oplevelsesrig rejse som muligt, og tilbyder rejser der virkelig giver minder for livet!

Valuta:
Costaricansk Colon (CRC)

De almindeligste bank- og kreditkort accepteres i de fleste større butikker. Kontomater findes.

For mere information om valuta og kurs, kontakt bank- eller vekslingskontor.

Drikkepenge:
Drikkepenge er ikke inkluderet i rejsens pris. Istedet anbefaler vi dig at beregne 90 USD per person til drikkepenge til chauffører, restaurantpersonale og diverse guider. Beløbet indsamles på plads af TEMA rejselederen og fordeles på passende vis. Vand er tilgængeligt i bussen (medbring egen termokande eller tom flaske).

Klima:
Klimaoplysninger og vejrudsigter finder du på respektive vejrsites. Gode sider er www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no

Påklædning:
Da de ofte regner i regnskoven så er det godt at medbringe et regnslag eller regntøj. Regntøjet kan dog blive for varmt at have på sig i troperne, så regnslag er mest praktisk. 

Om dagen er det skønnest at gå i lette bomuldsklæder eller lignende, og så er det godt at have en varmere trøje / jakke til de mildere aftener. Også på vandringerne ved vulkanerne og i regnskoven kan det være skønt at have lange bukser og en langærmet trøje med. Temperaturen kan synke til 16-18 grader om aftenerne og det kan blæse meget.

Under udflugterne er det godt med en hat eller lignende til at beskytte mod solen.

Medbring badetøj og håndklæde.

Du går i byer og landsbyer samt i naturen og klatrer på ruiner, hvor det kan være fugtigt. Gode vandresko med gode gummisåler anbefales.

På vandringen på vulkanen Irazu behøves man nok en vindjakke.

Under besøget i Tortuguero kan man låne gummistøvler til vandringen i junglen.

Medbring en mindre rygsæk til udflugterne, hvor du kan have kamera, solcreme, myggemiddel, vand og regnslag.

Drikkevand:
Der findes ubegrænsede mængder af vand i vores bus (medbring egen termokande eller en tom flaske).

Øvrigt:
TEMA er et Skandinavisk rejsebureau, og grupperne er blandede svenske, norske og danske deltagere. Rejselederne er flest svenske (80%), og derudover norske og danske (10 % hver). Vi garanterer dansk rejseleder på visse afrejser.

Hotel/overnatning

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.