Indiens gyldne trekantmed tigersafari

Verdensarven Taj Mahal, jeeptur, et maharajapalads og chancen for at se tigre i deres naturlige miljø, indgår i denne flotte rejse gennem det eksotiske Indien. Programmet går langs den gyldne trekant mellem Agra, Jaipur og Delhi, med højdepunkter fra maharajapaladset i Jaipur til bjergfæstningen Fort Amber. Vi tager på tigersafari i Junglebogens verden, og nogle dage senere står vi ved India Gate i Delhi, omgivet af Indiens nutidshistorie.

REJSEFAKTA

Lande: Indien

REJSETYPE: Rundrejse - Safari

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 15-26 personer

Visum kræves: Ja (klik for detaljer)

HØJDEPUNKTER

 • Taj Mahal i Agra
 • Tigersafari i Ranthambore
 • Jeepturen til Amber Fort
 • Tigersafari i Rantambore
 • Byrundtur i Dehli

Dagsprogram
2023-2024

Dag 1 - Afrejse.

Afrejse fra Danmark mod Sydøstasien for at opleve Indien. Vi flyver til Delhi via Helsinki med Finnair. 

Dag 2 - Rajastan. 

Vi ankommer til Delhi om morgenen og kører direkte til et hotel hvor vi kan forfriske os og spise et let måltid. Sidenhen tager vi vores bus og kører mod Rajastan, hvor vi er fremme i Jaipur tidligt om aftenen. Vi overnatter to nætter i Jaipur. 

Dag 3 - Jaipur. 

Jaipur blev grundlagt i løbet af 1700 årene af kongen (som også var astronom) Sawai Jai Singh. Endnu den dag idag har byen en atmosfære af forgagne tider om sig, med alle sine maharajapaladser, avenyer, farvestrålende basarer og smukke parker. Vi besøger det flotte Bypalads (City Palace), der blev opført på ordre af Maharaja Man Singh. Den kongelige familie bor stadigvæk i en del af paladset. Vindenes Palads (Hawa Mahal) er mere en facade end et palads. Vi stopper her og beundrer denne smukke bygning. Herfra kunne paladsets kvinder se ud over byens liv, uden selv at blive set. 

Under besøget til Amber Borgen tager vi en jeeptur op til borgpladsen, Dette fort og palads blev også opført efter ordre fra Maharajaen Man Singh år 1592. Her ser vi blandt andet velbevarede vægmalerier, fantastiske marmorsøjler og smukke udsigtspladser. 

Dag 4 - Ranthambore. 

Om formiddagen kører vi videre mod nationalparken Ranthambore. Parken er på circa 1300 Kvadratkilometer, og siden år 1973 har parken været en del af Project Tiger. Dette indebærer at parken får penge af staten for at bevare tigerbestanden. Om førmiddagen besøger vi en lokal skole og ser den enthusiasme, som præger undervisningen af indiske skolebørn. Vi bor to nætter i Ranthambore. 

Dag 5 - Ranthambore nationalpark. 

I det tidlige morgengry begiver vi os ind i parken, hvor vi færdes i Rudyard Kiplings verden. Vi ser med stor sandsynlighed farvestrålende påfugle, legelystne laguraber og forskellige arter af hjorte, osm græsser fredeligt mellem træerne. Iparken findes der også vildsvin, mungo og de sky læbebjørne. Hvis vi er heldige ser vi den velkamouflerede tiger. Chancen for at se tiger i Ranthambore er god, men der gives ingen garantier. Om eftermiddagen tager vi på endnu et besøg i nationalparken. 

Dag 6 - Taj Mahal og Agra. 

Med bus og tog kører vi til Bharatpur og derfra videre til Agra. Her venter det storslåede mesterværk i marmor som er Taj Mahal. Når dette kærlighedsbevis blev bygget, blev der hverken sparet på penge eller anstrengelser. Selve sakrofagen er udført i agat, lapis lazuli og jaspis. En blomst på 2 1/2 Cm højde kan være udført af op til 60 forskellige stenindlægninger. Kunsten at skabe dekorative mønstre ved hjælp af forskelligt farvede stenarter, den såkaldte pietre dure, har rødder i antikken. Der ligges stor anstregning på, at frembringe de forskellige stenes naturlige farvebrydninger og årer.  

I det meget omtalte Jasmintårn på Agraborgen sad Stormogulen Shah Jahan fængslet i 8 år. Herfra kunne han skue ud over sin elskede hustrus imponerende gravmonument. Taj Mahal er definitivt et af verdens underværker. Agrafortet blev opført som en halvmåne og er omsluttet af en borgmur. Stedet blev bygget som et militært fæste, men udrustedes sidenhen med boligkomplekser, audienssale og en stor have. 

Dag 7 - Delhi. 

Om morgenen kører vi ad den gode motorvej til Delhi. Vel fremme se vi forskellige dele af Delhi. Blandt andet India Gate og siden det spændende basarområde, hvor vi kører rundt med cykelrickshaw. Vi ser også dele af det nye Delhi, som blev bygget af britterne og indviedes i 1931.  

Dag 8 - Hjemrejse. 

Tidligt om morgenen kører vi til lufthavnen og påbegynder rejsen mod vores nordlige breddegrader. Du ankommer til Danmark senerehen samme dag. Hjemrejsen sker igen med Finnair via Helsingfors. Vi håber du har haft en god rejse, og at du rejser med Tema igen en anden god gang.

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Rutefly Delhi t/r.
• Samtlige overnatninger.
• Togrejse Ranthambore - Bharatpur.
• 7 x morgenmad.
• 1 x frokost.
• 6 x middag.
• Entreudgifter ifølge program.
• TEMAs rejseleder.

REJSEFAKTA

Dag 1.

Afrejse fra Danmark til Delhi. Flymåltider indgår.

Dag 2.

Ankomst til Delhi. Bustransport Delhi til Jaipur circa 271 Km. Morgenmad og middag indgår. To overnatninger på hotel i Jaipur.

Dag 3.

Jaipur - Amberfortet t/r, bustransport circa 24 Km. Besøg i Amberfortet, Jaipur City Palace. Morgenmad og middag indgår.

Dag 4.

Bustransport Jaipur - Ranthambore, circa 165 Km. Morgenmad og middag indgår. Vandring i byen og skolebesøg. To nætter på hotel i Ranthambore.

Dag 5.

Morgen- og eftermiddagsafari i Ranthambore nationalpark med chance for at se tigre. Helpension indgår.

Dag 6.

Togrejse Ranthambore - Bharatpur circa 200 Km. Busrejse Bharatpur - Agra circa 60 Km. Besøg i Taj Mahal og Agra's røde borg. Morgenmad og middag indgår. En overnatning på hotel i Agra.

Dag 7.

Busrejse Agra - Delhi, circa 210 Km. Byrundtur i Delhi med India Gate og cykelrickshaw i basarkvarteret. Morgenmad og afskedsmiddag indgår. En overnatning på hotel i Delhi.

Dag 8.

Afrejse fra Delhi og hjemkomst til Danmark senere samme dag. Morgenmad og flymåltider indgår.

Indien

Befolkning: 1,3 mia. 

Landets areal: 3 287 590 km².
Valuta: Rupie.
Religion: Hinduer 80 %, muslimer 11 %, kristne 2,8 %, sikher 2 %, buddister 0,7 %, øvrige 3,5 %. 

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse Danmark – Delhi t/r, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge dagsprogram, TEMAs danske eller svenske rejseleder, samtlige aktiviteter, udflugter og entreer i det ordinære program, hvor intet andet er anført.

Ønsker du at bestille rejsen uden flyrejse Danmark T/R, kan det i nogle tilfælde lade sig gøre. Kontakt os for mere information.
Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg, så længe der er pladser ledige på rejsen. Ring for mere information.

Valuta:

Indiske Rupies (INR).

Veksel gerne til indisk valuta ved ankomsten til lufthavnen i Delhi. Det er praktisk af have små sedler til alle former for drikkepenge.

For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Visum:

Man behøves visum for indrejse til Indien, og den rejsende skal selv ansøge herom. Se mere information under information for rejser til Indien.

Drikkepenge:

I denne rejse indgår ingen fælles drikkepenge. Vi anbefaler at du beregner rejsekassen med 2800 NIR, til eksempelvis bagagebærere, chauffører, eventuelle lokale guider samt til serveringspersonale ved fælles måltider. Rejselederen indsamler beløbet på plads og fordeler på passende vis. 

Klima og beklædning:

På Internettet finder du udførlige klimaoplysninger over de fleste rejsemål og områder der besøges på turene. Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.weatherbase.com eller www.bbc.com.

Påklædning
Om dagen er det mest bekvemt for dig med let bomuldstøj, som let kan vaskes. Fra december til midten af februar er morgener og aftener som regel kølige. Der kan også være køligt i dagtimerne, når vejret er dårligt. Du bør gardere dig med uldtøj og en let frakke eller jakke samt lange bukser eller lang kjole og tøj, som er let at tage af lag for lag, efterhånden som temperaturen stiger i løbet af dagen.

Tøjet bør ikke være sart, da vi ofte er på udflugt. Det allervigtigste er dog et par praktiske og bekvemme sko med lav hæl og gummisål, som er godt gået til, til vores vandreture i naturen, landsbyerne og byerne.

Vær opmærksom på, at man på visse hellige steder og ved tempelbesøg skal være "anstændigt" klædt, hvilket betyder, at kvinder ikke må have bare skuldre, og både mænd og kvinder skal have benene tildækket. Ved dage med tempelbesøg er det godt at have et par bekvemme sko, som er lette at tage af og på, da du skal tage skoene af. Badetøj bør også medtages, da de fleste hoteller har pool.

Der er brug for solhat og solbriller. Det er også vigtigt, at du medbringer solcreme med høj beskyttelsesfaktor samt læbepomade, så solen ikke udtørrer din hud. Medbring også gerne en lommelygte.

Vaccinationer:
Hos Danske Lægers Vaccinations Service, som har klinikker i hele landet, kan du altid få opdateret rådgivning og relevante vaccinationer.
Tlf.: 70 25 40 80.
Hjemmeside: www.sikkerrejse.dk
E-mail: info@sikkerrejse.dk

Øvrigt:

Indien er et forholdsvis billigt land at besøge, også som turist. I hotellernes cafeterier kan du få frokost og mere omfattende indisk krydrede måltider til en forholdsvis lav pris. Vin er dyr, og de mest almindelige drikke til måltiderne er øl, sodavand eller mineralvand. Smykker, broderier samt kunsthåndværk er eksempler på varer og souvenirs, som du kan købe i Indien. Tænk på dette, når du beregner, hvor mange penge, du skal have med.
Vi vil minde om, at danske importbestemmelser forbyder indførsel af produkter fra udryddelsestruede dyrearter, f.eks. elfenben, skind fra krokodiller og plettede kattedyr, mange slangearter, koraller m.m.

Busserne i Indien er af god kvalitet, men på grund af dårlige veje kan busturene visse steder oplevelse som ubekvemme.

Indien er et meget stort land med gigantiske afstande og fremfor alt meget trafik. Da dette er vores korteste rejse i Indien, er programmet af naturlige grunde komprimeret og foregår i et ganske højt tempo. Du får ganske enkelt meget for pengene.

Hotel/overnatning

Kommentarer

Der kan forekomme afvigelser fra den almindelige hotelliste (ovenfor), og vi forbeholder os retten til at foretage ændringer, og derefter forsøge at finde tilsvarende overnatningsmuligheder med hensyn til standard og beliggenhed.

Afrejser

Dato Fly-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
28-10-2023 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2023-10-28
12:25
2023-10-28
14:55
Finnair, 966
Helsinki
Delhi
2023-10-28
18:10
2023-10-29
05:20
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2023-11-04
08:10
2023-11-04
13:45
Finnair, 122
Helsinki
Copenhagen
2023-11-04
17:45
2023-11-04
18:30
Finnair, 959
8 dage Indiens gyldne trekant København 16 290 DKK Forespørgsel
04-11-2023 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2023-11-04
13:05
2023-11-04
15:45
Finnair, 954
Helsinki
Delhi
2023-11-04
18:35
2023-11-05
06:25
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2023-11-11
08:10
2023-11-11
13:45
Finnair, 122
Helsinki
Copenhagen
2023-11-11
17:45
2023-11-11
18:30
Finnair, 959
8 dage Indiens gyldne trekant København 16 445 DKK Forespørgsel
13-01-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-01-13
13:05
2024-01-13
15:45
Finnair, 954
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Helsinki
Copenhagen
2024-01-20
17:45
2024-01-20
18:30
Finnair, 959
8 dage Indiens gyldne trekant København 17 150 DKK 5 ledige pladser Bestil
17-02-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-02-17
13:05
2024-02-24
15:40
Finnair, 0954
Helsinki
Delhi
2024-02-17
18:00
2024-02-18
06:05
Finnair, 0121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2024-02-24
07:50
2024-02-24
14:10
Finnair, 0122
Helsinki
Copenhagen
2024-02-24
17:50
2024-02-24
18:35
Finnair, 0959
8 dage Indiens gyldne trekant København 16 550 DKK 3 ledige pladser Bestil
02-03-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-03-02
13:05
2024-03-02
15:40
Finnair, 954
Helsinki
Delhi
2024-03-02
18:00
2024-03-03
06:05
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2024-03-09
07:50
2024-03-09
07:50
Finnair, 122
Helsinki
Copenhagen
2024-03-09
17:50
2024-03-09
18:35
Finnair, 959
8 dage Indiens gyldne trekant København 16 190 DKK 6+ ledige pladser Bestil
16-03-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-03-16
12:15
2024-03-16
15:20
Finnair, 954
Helsinki
Delhi
2024-03-16
18:00
2024-03-17
06:05
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2024-03-23
07:50
2024-03-23
14:10
Finnair, 122
Helsinki
Copenhagen
2024-03-23
17:50
2024-03-23
18:35
Finnair, 959
8 dage Indiens gyldne trekant København 16 190 DKK 6+ ledige pladser Bestil

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.