En rundrejse i Biblens Landmed Israel og Palestina

Rundrejsen i Israel og Palæstina er en svimlende færd gennem århundrederne. Fra kulturens spæde begyndelse og Bibelske omgivelser frem til den moderne Israelske stats dramatiske fremvækst i vores egen tid. Vi går ikke glip af bibelske pladser som Nazareth, Betlehem, Det Døde Hav, Genesereths sø, klippeborgen Masada og den tidløse Jerusalem, som er Hellig for tre af de store religioner.

REJSEFAKTA

Lande: Israel

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 8 dage

Gruppens størrelse: 15-26 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Den hvide by Tel Aviv
 • Kibbutz besøg og vinsmagning
 • Oliebjerget og Jerusalem
 • Betlehem, Nazareth og Genesaret søen
 • Kong Herodes klippefæstning ved Masada

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Flyrejse Tel Aviv t/r
• Samtlige overnatninger
• 7 x morgenmad
• 1 x vinsmagning
• 6 x middag (heraf 1 let middag på ankomstnatten)
• Entreudgifter ifølge program
• TEMA rejseleder
Header Image Udskriv "Dagsprogram" og "Vigtigt om rejsen"

REJSEFAKTA

Dag 1
Flyrejse Danmark – Tel Aviv. Bustransport til hotellet, ca. 20 km. Flymåltider ombord indgår. En overnatning på hotel i Tel Aviv.

Dag 2
Busrejse Tel Aviv – Caesarea – Nasareth – Nof Ginosar, ca. 180 km. Sightseeing og besøg i Tel Aviv, Jaffa, Caesarea og Nasareth. Morgenmad og aftensmad indgår. To overnatninger på kibbutz Nof Ginosar ved Geneseret søen.

Dag 3
Busrejse Genesereth sø - Kapernaum og retur, ca. 102 km. Rundtur i kibbutz, besøg ved Kapernaum, Saligprisningernes bjerg og Genesaret sø. Vinsmagning. Morgenmad og aftensmad indgår.

Dag 4
Busrejse Genesert sø – Jordandalen – Masada – Det Døde Hav – Jerusalem, ca. 200 km. Besøg ved Masada. Bad i Det Døde Hav. Morgenmad og aftensmad indgår. Fire nætter på hotel i Jerusalem.

Dag 5
Busudflugt i Jerusalem, ca. 10 km. Besøg Zion bjerget, Via Dolorosa og Golgata. Besøg Vestmuren/grædemuren. Eftermiddagen fri (besøg gerne byens markeder). Aftenaktivitet med besøg i en synagoge. Morgenmad og aftensmad indgår.

Dag 6
Udflugt i Jerusalem, bus ca. 20 km. Besøg på Olivbjerget, Gethsemane og Fødelsekirken i Betlehem. Fri Eftermiddag. Morgenmad indgår.

Dag 7
Udflugt til Den Store Synagoge, Yad Vashem-museet og Knesset (vi går ikke ind). Fri eftermiddag. Morgenmad og aftensmad indgår.

Dag 8
Bustransport Jerusalem – Tel Avivs lufthavn, ca. 40 km. Morgenmad og flymåltider indgår.

Israel

Befolkning: 8,7 millioner 

Landets areal: 20.770 km² 

Valuta: New Israeli Shekel (NIS eller ILS) 

Sprog: Hebraisk, arabisk 

Religion: Jødedom, islam, kristendom

Vigtigt om rejsen

I prisen indgår
Flyrejse Tel Aviv - Danmark t/r, busudflugter samt del dobbeltværelse, måltider ifølge dagsprogrammet, entreudgifter og samtlige udflugter ifølge dagsprogrammet samt rejseledelse fra TEMA.

TEMAs gruppestørrelse
For TEMA er rejsen og den rejsende i fokus. Sammen møder vi mennesker, kulturer og oplevelser i naturen på en tæt, ægte og behagelig måde. Vores gruppestørrelser afspejler dette og er en stor grund til, at mange vælger at rejse med TEMA. Vi undgår for store grupper på vores rejser, for at give alle en så oplevelsesrig rejse som muligt, og tilbyder rejser der virkelig giver minder for livet!

Valuta
Israelske Shekel (ILS).
De almindeligste bank- og kreditkort accepteres i de fleste større butikker. Hæveutomater findes.

For mere information om valuta og kurs, kontakt bank- og vekselkontor.

Drikkepenge
Drikkepenge er ikke inkluderet i rejsens pris. TEMAs rejseleder indsamler i stedet 70 USD pr. person ved ankomst, og fodeler ligeligt imellem chauffører, restaurantpersonale og bagagebærere.

Klima
Klimaoplysninger og vejrudsigter finder du på respektive vejrsites. Gode sider er www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no .

Påklædning
I løbet af dagen er det rart med behageligt bomuldstøj, dog med en let trøje/jakke ved hånden, hvis det bliver køligt nogle af dagene i det midterste og nordlige Israel. Medbring gerne let regnjakke/en lille paraply. Et badehåndklæde, badetøj og badesko til besøget ved Det Døde Hav er praktisk at have med.

Medbring gode vandresko til byvandringerne, hvor der ofte er ujævne brostensbelægninger. Man klæder oftest om inden aftensmåltidet og restaurant besøg.

Badetøj og badetøfler bør medbringes til badet ved Det Døde Hav.

Obs
De fleste butikker lukker under hviledagen som falder mellem fredag og lørdag aften. Om søndagene er butikkerne åbne.

Transporten til lufthavnen på hjemrejsedagen kan ske med bus eller taxi, alt efter flytiderne. Rejselederen følger med på den afrejse, hvor der er flest rejsedeltagere med, eller til det fly som rejselederen selv skal med.

Hotel
Hotellerne på rejsen er af god middelklasse standard, hvor vi har taget hensyn til både service og standard. Ved eventuelle hotelændringer, stilles samme krav til det alternative hotel.

Øvrigt
Lige efter at du er steget af flyet bliver du mødt af en repræsentant fra Smile ankomstservice, som assisterer ved ankomst. TEMAs rejseleder venter i ankomsthallen.

Med forbehold for ændringer.

Hotel/overnatning

Kommentarer

Hotellerne på rejsen er af god middelklasse standard, hvor vi har taget hensyn til både service og standard. Ved eventuelle hotelændringer, stilles samme krav til det alternative hotel.

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.