Nyhed

Sydmarokkansk eventyrMarokkos indland med Atlasbjergene og Saharas ørkenlandskab.

En rejse i det sydlige Marokko med Atlasbjergene og Saharas enorme landskab. Atlasbjergenes bjergbyer giver en følelse af ro og fred, hvor cedertræer og grantræer svajer i højderne, og dalene er fyldt med daddelpalmer og oliventræer. Landsbyen Merzouga ligger midt i sanddynerne og tilbyder verdens smukkeste solopgang. Vi overnætter derfor 2 nætter her, få at få det maksimale ud af oplevelsen. Her er også palmeplantager og vand, der tiltrækker fugle i store mængder. Rejsen afsluttes med et besøg i den magiske Marrakech.

REJSEFAKTA

Lande: Marokko

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 10 dage

Gruppens størrelse: 15-24 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Bjergpasset Tiz'n Tischka
 • Ait Ben Haddou
 • De lodrette klippevægge i Todrakløften
 • Saharas sandbakker
 • Magiske Marrakesh

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

 • Flyrejsen Danmark-Marrakesh t/r
 • Samtlige overnatninger
 • 9 x morgenmad
 • 8 x frokost
 • 9 x middag
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tema rejseleder
Header Image Udskriv "Dagsprogram" og "Vigtigt om rejsen"

REJSEFAKTA

Dag 1.
Danmark – Marrakech. Bus fra lufthavnen til hotellet, ca. 10 km, 30 minutter med bus. En overnatning på hotellet i Marrakech. Middag inkluderet.

Dag 2.
Marrakech – Ait Benhaddou, ca. 185 km, 3,5 timer med bus. To overnatninger i Ait Benhaddou. Morgenmad, frokost og middag inkluderet.

Dag 3.
Ait Benhaddou - Ouarzazate, ca. 35 km, 45 minutter med bus. Morgenmad, frokost og middag inkluderet.

Dag 4.
Ait Benhaddou - Merzouga, ca. 395 km, 6 timer med bus. To overnatninger i Merzouga. Morgenmad, frokost og middag inkluderet.

Dag 5.
Merzouga. Ingen længere transport. Morgenmad, frokost og middag inkluderet.

Dag 6.
Merzouga - Nkob, ca. 230 km, 3,5 timer med bus. En overnatning på hotellet i Nkob. Morgenmad, frokost og middag inkluderet.

Dag 7.
Nkob - Zagora - Foum Zguide, ca. 235 km, 3,5 timer med bus. En overnatning på hotellet i Foum Zguide. Morgenmad, frokost og middag inkluderet.

Dag 8.
Foum Zguide - Tata - Taroudant, ca. 345 km, 5 timer med bus. En overnatning på hotellet i Taroudant. Morgenmad, frokost og middag inkluderet.

Dag 9.
Taroudant - Marrakech, ca. 270 km, 4 timer med bus. Morgenmad, frokost og afskedsmiddag inkluderet.

Dag 10.
Hotellet – Marrakech lufthavn, ca. 10 km, 30 minutter med bus. Hjemrejse Marrakech – Danmark. Morgenmad inkluderet.

Marokko

Befolkning: 33,6 millioner
Landets areal: 446 550 km²
Religion: Muslimer ca 98 %, øvrige circa 2%
Valuta: Marokkansk dirham
Sprog: Arabisk, forskellige berbersprog, franskog spansk

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår
Flyrejse til Marrakech tur-retur, øvrige transport ifølge programmet, delt dobbeltværelse, måltider ifølge program, TEMA-rejseleder, indgangsbilletter, alle udflugter ifølge programmet, medmindre andet er angivet.

TEMAs gruppestørrelse
For TEMA er rejsen og den rejsende i fokus. Sammen møder vi mennesker, kulturer og oplevelser i naturen på en tæt, ægte og behagelig måde. Vores gruppestørrelser afspejler dette og er en stor grund til, at mange vælger at rejse med TEMA. Vi undgår for store grupper på vores rejser, for at give alle en så oplevelsesrig rejse som muligt, og tilbyder rejser der virkelig giver minder for livet!

Påklædning
Vi anbefaler afslappet påklædning, dog med en varm trøje og jakke eller frakke i de højere områder af de Høje Atlasbjerge samt til kølige aftener og morgener i de indre områder og i ørkenen. Regn kan forekomme. Let regntøj og en paraply anbefales. Det er vigtigt at have passende sko med lav hæl og gummisål til by- og naturvandringer.

Øvrigt
Ved ankomst om formiddagen eller tidlig eftermiddag kan det ske, at værelserne endnu ikke er klargjorte. Værelserne kan normalt benyttes fra kl. 15.00, men dette kan variere fra hotel til hotel.

Vi arrangerer vandringer efter mulighed, energi, vejr og vind under vores besøg i oaserne.

Forbehold for ændringer.

Hotel/overnatning

Kommentarer

For TEMA er hotelopholdet en del af oplevelsen, både standarden og beliggenheden af hotellet skal være tilpasset rejseplanen. På trods af dette kan der til tider forekomme afvigelser fra de angivne hoteller, og vi forbeholder os ret til ændringer. De samme krav til standard og beliggenhed gælder også for et evt. alternativt hotel.

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.