Australien og New ZealandOceaniens favoritter

Rundrejse til Australien og New Zealand med besøg i Singapore og Dubai. Oplev Great Barrier Reef, Ayers Rock og Sydneys operahus, samt maorier, geysere og magisk natur.

At opleve koalabjørne i tropisk regnskov, Great Barrier Reef, Ayers Rock, vindistrikter, maorikultur og pingviner på een og samme rejse kan lyde som en uopnåelig drøm. Men faktum er, at vores rejse til Australien og New Zealand gør det muligt. Desuden får du et glimt af verdensbyer som Sydney, Singapore og Dubai. For dig, der søger en "en-gang-i livet-rejse", kan det næppe blive bedre.

REJSEFAKTA

Lande: Singapore, Australien, New Zealand, Forenede Arabiske Emirater

Rejselængde : 24 dage

Gruppens størrelse: 20-25 personer

Visum kræves: Ja

HØJDEPUNKTER

 • Barrier Reef
 • Uluru i både solopgang og solnedgang
 • Middag på The Colonial Tramcar i Melbourne
 • Naturoplevelser på Coromandelhalvøen
 • Maorifest

Dagsprogram

Dag 1 - Afrejse mod Singapore
Afrejse fra Danmark mod rejsens første stop, Singapore.

Dag 2 - Overnatning i Singapore
Ankomst til Singapore, hvor der afventer et velfortjent hvil på den lange flyvning til Australien. I  Singapores lufthavns ankomsthal mødes du af din TEMA rejseleder. Vi kører derefter med bus frem til vores hotel, som ligger på den anden side af floden Clarke Quay. På en kort gåtur fra hotellet vil du befinde dig i begivenhedernes centrum med et stort udvalg af restauranter, cafeer og udendørs barer.

Dag 3 - Singapore
Sov længe og nyd derefter en overdådige morgenbuffet i fred og ro. Herefter skal vi nemlig på en byrundtur i denne metropol. Singa og pura er de malaysiske ord for løve respektive by, og ifølge sagnet var det første levende væsen som byens grundlægger så, netop en løve. En af attraktionerne vi besøger på byrundturen er The Merlion, Singapores ikon, der har et løvehoved på en fiskekrop.

Det moderne Singapores grundlægger var Sir Thomas Stamford Raffles, der var tjenestemand ved det Britisk Ostindiske Kompagni. Han underskrev i 1819 en aftale med sultanen af Johor, og oprettede Singapore som en handelsplads. Hans navn blev brugt i 1887 til det, der skulle blive et af verdens mest elegante hoteller, The Raffles Hotel. Det var her drinken Singapore Sling blev opfundet, og vi afslutter rundturen med et stop her.

Vi har late check-out  fra vores hotel i Singapore, og om aftenen flyver vi videre mod Australien og Cairns.

Dag 4 - Ankomst Australien
Om formiddagen ankommer vi endelig til Australien og delstaten Queensland. Dronningen som delstaten har fået sit navn efter er Victoria. Hun var en meget populær monark i midten af 1800-tallet, og der var ingen protester, da hun foreslog Queensland frem for Cooksland.

Cook hed James til fornavn, og det var ham, der med sine skibe udforskede kysten allerede hundrede år tidligere. I dag kaldes staten i daglig tale for The Sunshine State, på grund af at solen oftest skinner her. 

Med et centralt beliggende hotel ved marinaen, kan du nemt gå rundt i den lille by. Om aftenen mødes hele rejseselskabet for at spadsere til Cairns nok mest anerkendte restaurant, Ochre. Her bydes vi på en australsk menu med lokalproducerede råvarer. Det bliver en rigtig god velkomst til Australien.

Dag 5 - Kuranda
Dagen starter med en afslappende togrejse gennem tæt tropisk skov, forbi smukke vandfald og højt over dybe dale. Det lille samfund Kurand er målet for rejsen, og det ligger midt i den verdensarvslistede tropiske regnskov.

Det bliver en hel dag i en regnskov med over 1.200 blomstrende planter, og dyr som kænguruer, koalaer, wallabies og krokodiller! Vi oplever også en del af aboriginernes kulturarv med The Pamagirri Aboriginal Experience. Vi ser og lærer for eksempel hvordan man kaster med boomerang og spiller didgeridoo.

Turen ned mod Cairns foregår blandt trækronerne med Skyrail, en svævebane der byder på en fantastisk udsigt.

Dag 6 - Great Barrier Reef
Også denne dag skal vi opleve en af UNESCOs verdensarve –  Great Barrier Reef. Efter morgenmaden begiver vi os ud på det åbne hav med katamaran til Michaelmas Cay, et sandrev der er omgivet af smukke koraller og et farverigt undervandsliv. Michaelmas Cay er også et beskyttet område for havfugle, og der findes en stor variation af arter her. For at se korallerne, kan du låne snorkeludstyr ombord.  Hvis du har dykkercertifikat, eller vil prøve at dykke istedet, så kan du mod ekstra betaling begive dig ud på et eventyr (ca 60-75 AUD for et dyk). Vil du udforske undervandslivet uden at blive våd, er der en glasbundsbåd. 

Det bliver en afslappende dag med sol og bad. Michaelmas Cay byder ikke på mange skyggesteder, så husk endelig masser af solcreme, solhat og solbriller.

Dag 7 - Kata Tjuta og solnedgang ved Ayers Rock
I dag forlader vi kysten og begiver os ind i landet til The Outback. Flyet lander ved Ayers Rock, eller Uluru som den verdensberømte monolit hedder officielt. Formiddagen tilbringer vi ved Uluru med en vandretur og et besøg i informationscentret.

Efter frokost fortsætter vi blandt Kata Tjutas imponerende, kuppelformede klippeblokke, med en kortere vandretur til Vindenes dal. Kata Tjuta blev tidligere bare kaldt for "The Olgas" efter dets højeste top Mount Olga. Siden begyndelsen af 90'erne har området dog haft to navne både Mount Olga og Kata Tjuta.

Sidst på eftermiddagen vender vi mod Uluru, og ser hvordan dens røde farve skifter i solnedgangen, inden vi slår os ned og spiser en middag under stjernerne. (OBS! aktiviteterne ved Kata Tjuta og Uluru kan ske i anden rækkefølge. Det afhænger af vind, vejr og eksterne årsager).

Dag 8 - Solopgang ved Ayers Rock
Vi vækkes tidligt om morgenen, mens det stadig er mørkt udenfor. Dette for at nå at se solens første stråler på Uluru. Denne verdensarv er lidt af en magisk oplevelse, og absolut en tidlig morgen værd. Monolitten er en del af Aboriginernes drømmespor og historie.

Efter frokost fortsætter vi rejsen gennem de golde omgivelser mod Kings Canyon, hvor vi checker ind på en rigtig outback-lodge.

Dag 9 - Kings Canyon
Atter bliver det en tidlig morgen, når vi skal opleve solopgangen over Kings Canyons smukke klipper. Der er forskellige vandringsmuligheder: Det tager cirka 4 timer at gå den såkaldte Rim-walk, men så kommer man også forbi den fascinerende "Lost City" og vandhullet "Garden of Eden".

De, der ønsker en lettere vandring, kan gå i kløftens bund med de 270 meter høje klipper på hver side. Denne vandretur tager cirka en time tur/retur.

Om aftenen kommer vi til Alice Springs.

Dag 10 - School of the Air og Royal Flying Doctors
Om formiddagen besøger vi både School of the Air og Royal Flying Doctors base. Det er fascinerende at se, hvordan disse lærere og læger når de mest afsides liggende områder.

Vi forlader nu indlandet og Northern Territory til fordel for delstaten Victoria og Australiens tidligere hovedstad Melbourne (nu kun hovedstad i delstaten). Direkte efter ankomsten tager vi på en byrundtur.

Aftenens middag serveres ombord i den gamle sporvogn, der i et roligt tempo, kører os gennem det centrale Melbourne.

Dag 11 - Vinsmagning i Yarra Valley
Yarra Valley udenfor Melbourne tilhører et af verdens bedste vindistrikter, og det er her Moet & Chandon fremstiller deres gode mousserende vine. På netop Domaine Chandon får vi en kælderrundvisning og en vinsmagning. Vi spiser frokost på en anden vingård, hvor der også er prøvesmagning. Efter en smagfuld dag i smukke omgivelser, tilbringer du aftenen på egen hånd.

Dag 12 - Coromandel, New Zealand
Idag forlader vi Australien for at fortsætte vores eventyr i New Zealand. Vi flyver ca 3 ½ time inden vi lander i Auckland, hvor vi så også skal huske at sætte uret 2 timer frem.

Efter ankomst fortsætter vi med bus til Coromandel, en naturskøn halvø, hvor mange kunstnere og andre kreative mennesker har slået sig ned. Næsten halvdelen af Coromandel er i dag fredet og byder på dejlige naturvandringer.
Her checker vi ind på et naturskønt
resort, i frodige omgivelser.
Der bliver tid til at slappe af inden aftenens fælles middag.

Dag 13 - Maoridag med skovvandring
I dag skal vi på en meget interessant vandretur sammen med en lokal specialist for at høre mere om historien og maoriernes naturmedicin.

Efter vandreturen spiser vi en hyggelig picnic ude i det grønne. Rejsen fortsætter derefter langs den smukke østkyst, inden vi svinger ind i landet til vulkanområdet Rotorua, hvor geysere og boblende mudderpøle afgiver deres svovldampe.

Auckland er måske New Zealands mest kendte by internationalt, men Rotorua er måske den mest interessante. Maorierne opdagede stedet allerede i 1300-tallet. De europæiske kolonister blev lokket hertil på 1800-tallet på grund af de velgørende termalpools. I dag er byen og omegn en stor turistattraktion med sin meget smukke og fascinerende natur.

Rotorua er også centrum for maorikulturen. Om aftenen deltager vi i en maorifest med mad, musik og livlig dans.

Dag 14 - Vulkaner og varme kilder i Rotorua
Waimangus Vulkandal blev skabt i 1886 da bjerget Tarawera eksploderede i et enormt udbrud. Det skabte en 17 km lang revne, der delte bjerget i to og skabte 13 kratre.

Vi nyder naturen på skønne vandringer, samt på en bådtur på Lake Rotomahana og Lake Tarawera. Også i dag nyder vi en skøn picnic ude i det fri.

Hvis du har lyst, kan du afslutte dagen i de varme kilder i det lækre Polynesian Spa.

Dag 15 - Fra Rotorua til Auckland
Inden bussen kører os til Auckland bliver der mulighed for at se Te Puia Thermal Reserves boblende mudderpøle og geysere sammen med en maoriguide. For de fugleinteresserede er der mulighed for at se New Zealands nationalfugl kiwien, i Rainbow Springs & Kiwi Wildlife Park. Den endemiske Kiwifugl lever en truet tilværelse. Med dit besøg i Rainbow Springs går 100% af entreen til ”The National Kiwi Trust” – der kæmper for at forbedre den ikoniske fugls fremtid! Efter ankomsten til Auckland tager vi på en byrundtur, hvor vi besøger Kelly Tarlton's Underwater World & Antarctic Adventure. New Zealand har været udgangspunkt for mange ekspeditioner til Antarktis, og her lærer vi mere om dem og ser levende pingviner blandt sne og is.

Vores fælles middag nyder vi ved Waitematahavnen.

Dag 16 - Fridag i Auckland
Dagen er fri til egne oplevelser i Auckland og omegn.

Der er mulighed for at bestille en valgfri udflugt med engelsktalende guide til Bay of Islands.
Pris ca 300 NZD pr. person. Det er en heldagsudflugt fra 07.00 – 20.30, der inkluderer delfinsafari  og besøg ved Waitangi/Treaty House. Frokost inkluderet. 

Dag 17 - Queenstown og Te Anau-grotterne
Vi flyver fra Nordøen til Sydøen og Queenstown. Herfra går turen videre mod Te Anau. Busrejsen går gennem et smukt landskab og vi ser flere fåre- og hjortefarme undervejs. Vi besøger en af fårefarmene, hvor værtsparret også byder på en let frokostanretning.

Te Anau betyder "Grotten med hvirvlende vand" på maori. Sidst på eftermiddagen skal vi på en bådudflugt til de berømte Te Anau-grotter, kendt for de selvlysende sankthansorme.

Dag 18 - Milford Sound
Te Anau er i dag hovedbyen for alle, der besøger Fiordland. Fiordland er en af verdens største nationalparker og en vigtig del af verdensarven Te Wahi Pounami. Området består af 14 fjorde og et antal søer, og er dækket af en yppig og flere steder næsten uigennemtrængelig regnskov, omkranset af sneklædte bjergtoppe.

Dagens udflugt afgår tidligt om morgenen gennem nogle af New Zealands smukkeste landskaber. Fremme i Milford skifter vi til en båd, der sejler os ud på en af fjordene, Milford Sound, hvis lodrette bjergvægge rejser sig hundredvis af meter direkte op af havet. Her ser vi blandt andet skummende vandfald, sælkolonier og måske legesyge delfiner, der nogle gange følger bådene i fjorden.

Tilbage på land fortsætter rejsen til Queenstown, hvor vi overnatter. Byen er smukt beliggende ved Wakatipu, Sydøens andenstørste sø.

Dag 19 - Fly til Sydney
Efter en afslappende formiddag, forlader vi New Zealand og flyver tilbage til Australien, for at opleve storbyen Sydney.

Dag 20 - Sydney med Operahuset
Dagen starter med et besøg i verdens mest berømte og måske smukkeste operahus. Tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon og med svenske höganäs-kakler er det let at føle sig hjemme som skandinav.

Efter klassisk operakultur og fascinerende arkitektur, fortsætter vi gennem Sydney med bus for at se det meste og bedste byen kan byde på. Forlystelseskvarteret ved Kings Cross og det livlige Chinatown. I den Botaniske have ser vi Mrs Macquarie's Chair og hertil kommer de smukke udsigter over havnen.

Dag 21 - Fridag i Sydney
Du har nu en hel dag til at udforske Sydney. Spørg rejselederen om aktuelle anbefalinger og andre tips til oplevelser.

Om aftenen mødes vi ved Circular Quay og nyder en fælles afskedsmiddag fra Down Under.  

Dag 22 - Fly til Dubai
Du kan nyde en skøn og rolig formiddag, inden vi om eftermiddagen tager til lufthavnen. Det er blevet tid til at forlade Oceanien. Men oplevelserne slutter ikke her. Vi fortsætter til Dubai, et af de Forenede Arabiske Emiraters syv emirater (Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah og Umm al-Qaiwain hedder de øvrige seks). Vi ankommer sent og vi kører derfor direkte til vores overnatningshotel.

Dag 23 - Byrundtur i Dubai
Efter morgenmaden skal vi på en byrundtur i denne futuristiske by. For at få et godt overblik, starter vi med at besøge At the Top, det vil sige udsigtspladsen fra verdens højeste tårn– Burj Khalifa. Flere højdepunkter venter, som f.eks. en monorail-rejse over Palm Island og et længere stop på Madinat Souq, en replik af en traditionel markedsplads. Det bliver en kontrastfyldt, men behagelig rejse gennem Dubais udvikling. 

Efter nogle spændende timer sammen, får du også tid på egen hånd til shopping eller andre oplevelser. Vi har late check-out fra hotellet. Dvs at du har dit hotelværelse frem til kl. 18.00. Derefter kører vi sammen til lufthavnen for videre rejse til Danmark.

Dag 24 - Hjemkomst til Danmark
Flyet mod Europa (via London) letter efter midnat, og vi lander hjemme samme dag om eftermiddagen, lokal tid. 

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Fly t/r Danmark
• Samtlige overnatninger
• 20 x morgenmad
• 8 x frokost
• 8 x middag
• Entreer ifølge program
• TEMA-rejseleder

REJSEFAKTA

Singapore

Befolkning
4 400 000Landets areal
647 km²Valuta
Singapore dollarReligion
BuddismeSprog
Engelsk, kinesisk, malaysisk og tamil

Australien

Befolkning
23.714.300Landets areal
7.692.024 km²Valuta
Australsk dollar (AUD)Religion
Kristendom (den ene halvdel katoliker, den anden protestanter).Sprog
Engelsk er officelt sprog. Aboriginerne taler også australsprog.

New Zealand

Befolkning 4.500.000 Landets areal 270 534 km² Valuta New Zealand dollar Religion Protestantisk kristendom Sprog Engelsk og maori er officelle sprog.

Forenede Arabiske Emirater

Indbyggertal 4,3 millioner. Landets areal 82.880 km² Valuta UAE-dirham Religion Islam (sunni) er statsreligion. Sprog Det officielle sprog er arabisk. Engelsk benyttes ofte som handelssprog.

Mere om rejsen

I grundprisen indgår

Flyrejse Singapore (via London) – Cairns – Ayers Rock – Alice Springs – Melbourne – Auckland – Queenstown – Sydney – Dubai – Danmark, øvrige transporter ifølge program, del i dobbeltværelse, måltider ifølge rejsefakta, TEMAs danske eller svenske rejseleder, entreer, aktiviteter og udflugter ifølge program, hvor intet andet er anført.

Valuta:

Australsk dollar (AUD).
Newzealandsk dollar (NZD).
Singapore dollar (SGD).
Arabiske dirham (AED)

De mest almindelige kreditkort accepteres i de fleste butikker. Der findes hæveautomater.

Beregn ca. 60 australske dollar respektive 60 newzealandske dollar pr. dag til diverse småudgifter, måltidsdrikke samt måltider, som ikke indgår i rejseprogrammet.

For mere information om valuta og kurser, kontakt din bank eller et vekslingskontor.

Klima og beklædning:

Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser finder du nemt på forskellige vejrsider. Forslag til sider kan være: www.dmi.dk, www.cnn.com, www.weatherbase.com eller www.bbc.com.

Årstiderne i Australien og New Zealand er de modsatte af den nordlige halvkugle. Da både Australien og New Zealand er store lande med store afstande, er der også store lokale variationer i klimaet.

Fra november til marts er der varmt i hele Australien, fugtigt med tropisk regn i den nordlige del. På New Zealands nordø er klimaet subtropisk på Nordøen med normalt højere middeltemperaturer end på Sydøen, der har et mere "skandinavisk" klima.

Påklædning
I dagtimerne, når vi besøger storbyer samt på busrejserne, er den mest behagelig påklædning bomuldsklæder samt et par sandaler. Undgå syntetisk materiale og tætsiddende jeans. En varm jakke/trøje kan være god at have til om aftenen, samt i bussen, hvor der er aircondition. Let regntøj, gode travesko, solhat, solbriller, solcreme, shorts og badetøj er vigtigt at medbringe.

Både i Australien og New Zealand har man en relativt afslappet dresscode, så du behøver ikke at medbringe slips.

Medbring bekvemme sportssko til gå- og vandreture.

Drikkepenge:

I denne rejse indgår fælles drikkepenge, eksempelvis til bagagebærere, chauffører, eventuelle lokale guider samt til serveringspersonale ved fælles måltider.

Observere

I både Australien og New Zealand er der strikse forbud mod at indføre frugt, grøntsager, frø, nødder, ferskvarer m.m. I forbindelse med ankomsten skal du udfylde en formular, hvor du blandt andet skal vare på spørgsmål vedrørende ovenstående. I forbindelse med tolden foretages en grundig kontrol. Hvis du skulle have nogle af ovennævnte varer med dig, er beholdere tilgængelig, hvor du kan smide det i.

Bagagevægt
Max. 20 kg pr. person på indenrigsflyvningerne.

Safari:

Til dagene i The Outback er her lidt mere information:

Der kan blive rigtig varmt i Red Centre/The Outback, blandt andet i området Ayers Rock/Uluru til Alice Springs. Det er derfor vigtigt at drikke meget vand. Normalt anbefales 2-3 liter pr. dag.

Medbring gode travesko, kamera,solhat, solcreme, vandflaske, lommelygte, insektmidler samt eventuelt mygge/fluenet. Ved Ayers Rock er der mange fluer.

Nationalparksafgiften for Uluru og Kata Tjuta på (25 australske dollar) er inkluderet i rejsens pris. Du får også mulighed for at bestille ekstra aktiviteter, for eksempel kamelridning (5 australske dollar), helikoptertur Uluru (120-160 australske dollar), helikoptertur Kings Canyon (50-400 australske dollar). De ekstra aktiviteter bestilles og betales på plads.

Øvrigt:

Medbring en universal adapter (commonwealth-model) til dine medbragte el-artikler.

Observere

Vær også opmærksom på, at Australien siden 2012 har haft strenge regler for indførsel af tobak; kun 50 cigaretter eller 50 gram cigarer eller tobaksprodukter kan indeføres toldfrit. Denne mængde gælder uanset hvor og hvornår den er købt, og uanset om den fragtes ind i hånd- eller indchecket bagage. Bøder opkræves.

Hotelinformation

Afrejser

Dato Flyg-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
2018-10-02

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-10-02
12:50
2018-10-02
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-10-02
19:05
2018-10-03
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-10-04
20:50
2018-10-05
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-10-05
09:45
2018-10-05
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-10-08
07:00
2018-10-08
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-10-11
11:30
2018-10-11
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-10-13
09:25
2018-10-13
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-10-20
15:25
2018-10-20
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-10-23
16:45
2018-10-24
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-10-25
02:40
2018-10-25
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2018-10-25
11:20
2018-10-25
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 62290 DKK 2 ledige pladser Bestil
2018-10-16

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-10-16
12:50
2018-10-16
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-10-16
19:05
2018-10-17
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-10-18
20:50
2018-10-19
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-10-19
09:45
2018-10-19
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-10-22
07:00
2018-10-22
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-10-25
11:30
2018-10-25
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-10-27
09:25
2018-10-27
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-11-03
15:25
2018-11-03
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-11-06
16:45
2018-11-07
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-11-08
02:40
2018-11-08
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2018-11-08
11:20
2018-11-08
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 61450 DKK 2 ledige pladser Bestil
2018-10-30

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-10-30
12:50
2018-10-30
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-10-30
19:05
2018-10-31
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-11-01
20:50
2018-11-02
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-11-02
09:45
2018-11-02
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-11-05
07:00
2018-11-05
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-11-08
11:30
2018-11-08
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-11-10
09:25
2018-11-10
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-11-17
15:25
2018-11-17
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-11-20
16:45
2018-11-21
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-11-22
02:40
2018-11-22
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2018-11-22
11:20
2018-11-22
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 62500 DKK 2 ledige pladser Bestil
2018-12-18

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-12-18
12:50
2018-12-18
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-12-18
19:05
2018-12-19
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-12-20
20:50
2018-12-21
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-12-21
09:45
2018-12-21
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-12-24
07:00
2018-12-24
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-12-27
11:30
2018-12-27
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-12-29
09:25
2018-12-29
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-01-05
15:25
2019-01-05
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-01-08
16:45
2019-01-09
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-01-10
02:40
2019-01-10
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-01-10
11:20
2019-01-10
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 72990 DKK 6 ledige pladser Bestil
2019-01-08

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-01-08
12:50
2019-01-08
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-01-08
19:05
2019-01-09
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-10
20:50
2019-01-11
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-01-11
09:45
2019-01-11
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-01-14
07:00
2019-01-14
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-17
11:30
2019-01-17
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-01-19
09:25
2019-01-19
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-01-26
15:25
2019-01-26
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-01-29
16:45
2019-01-30
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-01-31
02:40
2019-01-31
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-01-31
11:20
2019-01-31
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 65250 DKK 6+ ledige pladser Bestil
2019-01-22

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-01-22
12:50
2019-01-22
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-01-22
19:05
2019-01-23
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-24
20:50
2019-01-25
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-01-25
09:45
2019-01-25
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-01-28
07:00
2019-01-28
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-31
11:30
2019-01-31
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-02
09:25
2019-02-02
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-02-09
15:25
2019-02-09
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-02-12
16:45
2019-02-13
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-02-14
02:40
2019-02-14
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-02-14
11:20
2019-02-14
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 67950 DKK 6+ ledige pladser Bestil
2019-02-05

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-02-05
12:50
2019-02-05
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-02-05
19:05
2019-02-06
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-07
20:50
2019-02-08
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-08
09:45
2019-02-08
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-02-11
07:00
2019-02-11
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-14
11:30
2019-02-14
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-16
09:25
2019-02-16
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-02-23
15:25
2019-02-23
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-02-26
16:45
2019-02-27
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-02-28
02:40
2019-02-28
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-02-28
11:20
2019-02-28
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 65500 DKK 6+ ledige pladser Bestil
2019-02-19

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-02-19
12:50
2019-02-19
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-02-19
19:05
2019-02-20
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-21
20:50
2019-02-22
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-22
09:45
2019-02-22
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-02-25
07:00
2019-02-25
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-28
11:30
2019-02-28
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-03-02
09:25
2019-03-02
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-03-09
15:25
2019-03-09
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-03-12
16:45
2019-03-13
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-03-14
02:40
2019-03-14
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-03-14
11:20
2019-03-14
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 64790 DKK 6+ ledige pladser Bestil
2019-04-02

Flyinformation

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-04-02
12:50
2019-04-02
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-04-02
19:05
2019-04-03
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-04-04
20:50
2019-04-05
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-04-05
09:45
2019-04-05
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-04-08
07:00
2019-04-08
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-04-11
11:30
2019-04-11
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-04-13
09:25
2019-04-13
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-04-20
15:25
2019-04-20
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-04-23
16:45
2019-04-24
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-04-25
02:40
2019-04-25
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-04-25
11:20
2019-04-25
14:15
British Airways, BA816
24 dage Australien og New Zealand København 64990 DKK 6+ ledige pladser Bestil

I vores rejser indgår altid

 • Fly & hotel
 • Serviceafgifter
 • Udsøgte måltider
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Smagsprøver
 • TEMAs rejseleder
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose