Japan- fra Tokyo til Hiroshimaen rejse gennem Solens rige

I Japan værner man om traditionerne i templer, zen-haver og tehuse. Samtidig skaber nationen det nyeste indenfor mode, design og elektronik. Vores rejse viser landets mange ansigter, fra storbymylder til meditative alpelandskaber og gamle kejserbyer. Fra Tokyo rejser vi over bjergene til Kanazawa og derefter videre til Kyoto, Hiroshima og Osaka.

REJSEFAKTA

Lande: Japan

REJSETYPE: Rundrejse

Rejselængde : 12 dage

Gruppens størrelse: 15-26 personer

Visum kræves: Nej

HØJDEPUNKTER

 • Kanazawa med geishadistriktet
 • Shogunens borg Nijo i Kyoto
 • "Shinkansen" det bekvemme hurtigtog
 • Miyajima-øen
 • UNESCO Verdensarven Shirakawa-go

ALT DETTE INDGÅR I REJSEN

• Fly t/r Danmark – Japan
• Samtlige overnatninger
• 10 x morgenmad
• 4 x frokost
• 2 x middag
• Alle udflugter og entreudgifter ifølge program
• TEMAs rejseleder
Header Image Udskriv "Dagsprogram" og "Vigtigt om rejsen"

REJSEFAKTA

Dag 1
Afrejse fra Danmark.

Dag 2
Ankomst til Tokyo. Det nye rådhus. Frokost eller middag indgår. Tre overnatninger på hotel i Tokyo.

Dag 3
I Tokyo. Byrundtur med Tsukiji fiskemarkedet, Asakusa m m. Morgenmad indgår.

Dag 4
Fridag i Tokyo. Morgenmad indgår.

Dag 5
Tokyo - Nagoya - Takayama. Togrejse. Morgenbuffet og middag indgår. Rundtur i Takayama. En overnatning på Ryokan-hotel i Takayama.

Dag 6
Takayama - Shirakawago - Kanazawa. Busrejse. 150 km. Morgenmad og frokost indgår. En overnatning på hotel i Kanazawa.

Dag 7
Besøg i Kanazawa med Nagamachi og Nomuras residens. Kanazawa - Kyoto. Togrejse. Morgenbuffét indgår. Tre overnatninger på hotel i Kyoto.

Dag 8
I Kyoto med byrundtur til Nijo, Kinkakuji og Ryoanji. Morgenbuffet og frokost indgår.

Dag 9
Fri dag til egne aktiviteter. Morgenmad indgår.

Dag 10
Kyoto - Hiroshima. Togrejse. Besøg ved Peace Memorial Park. Morgenmabuffet og frokost indgår. En overnatning på hotel i Hiroshima.

Dag 11
Udflugt til Miyajima og Itsukushima-templet. Hiroshima - Osaka. Togrejse. Morgenbuffet og middag indgår. En overnatning på hotel i Osaka.

Dag 12
Afrejse fra Osaka. Morgenbuffet indgår. Ankomst til Danmark.

Japan

Befolkningstal 127 millioner
Landets areal 377 835 km²
Valuta Yen
Religion 54 % er shintoister, 40 % buddister, 0,7 % kristne og 4,7 % opgiver andre trosamfund, f.eks. shamanism
Sprog Japansk
Statsform Konstitutionelt monarki

Vigtigt om rejsen

I grundprisen indgår
Fly Skandinavien – Tokyo og hjemrejse fra Osaka. Bus og togrejser i Japan ifølge programmet, delt dobbeltværelse, måltider ifølge program, entré udgifter og udflugter, hvis ikke andet er anført og TEMA rejseleder. På nogle flyruter via Asien fraråder vi at man køber Duty Free alkohol i Europa og medbringer på rejsen, da der er stor risiko for, at det vil blive beslaglagt i sikkerhedskontrollen i f.eks. Incheon i Seoul. Det er sket på flere flyvninger med bl.a. KLM på tidligere rejser.

TEMAs gruppestørrelse
For TEMA er rejsen og den rejsende i fokus. Sammen møder vi mennesker, kulturer og oplevelser i naturen på en tæt, ægte og behagelig måde. Vores gruppestørrelser afspejler dette og er en stor grund til, at mange vælger at rejse med TEMA. Vi undgår for store grupper på vores rejser, for at give alle en så oplevelsesrig rejse som muligt, og tilbyder rejser der virkelig giver minder for livet!


Drikkepenge
Drikkepenge i Japan forekommer sjældent og generelt forventes det at du ikke betaler noget ekstra ved for eksempel restaurantbesøg. Det er derimod normalt at give drikkepenge til chauffører og lokal guide. Vi anbefaler derfor at du medbringer 2.000 yen pr. person som indsamles af TEMAs rejseleder på rejsens første dag. Rejselederen sørger for at fordele drikkepengene ligeligt til dem der skal have det på rundrejsen.

Mundbeskyttelse
I den japanske hverdag viser man respekt og hensyn. Selv før Covid-pandemien var mundbeskyttelse meget normalt her. Har man en let forkølelse bruger man ren rutinemæssigt et mundbind i Japan. Selvom der ikke findes en striks lov der kræver at mundbind er obligatorisk at bære hele tiden, så skal mundbind tages med på rejsen, så du kan bruge det hvor det forventes. Lokale regler og anbefalinger findes! Opdateret rejseinformation findes på den Danske ambassades side, klik her här.

Covid-19
Man skal være vaccineret med mindst tre doser og man skal kunne fremvise et vaccinepas. Er man ikke vaccineret så kræves der en negativ covid-19 test 72 timer inden afrejse. Man skal også registrere sit vaccinepas eller negative Covid-19 test på Visit Japans hjemmeside. Website: https://www.vjw.digital.go.jp/main/#/vjwplo001

Hotel og program
Alternative hoteller kan forekomme på nogle af afrejserne. Programændringer kan være nødvendige med kort varsel, da flyselskaber i disse post-pandemitider ofte ændrer deres tider.

Valuta
Yen (JPY). De mest almindelige kreditkort virker de fleste steder, men er ikke altid en garanti. Hæveautomater findes i 7-eleven butikker og i Citibank. Vil du veksle til kontanter så fungerer US-dollars eller euro bedst.

Du betaler selv for drikkevarer til måltiderne (øl, vin, mineralvand eller måske en sake) samt for de måltider som ikke indgår i dagsprogrammet. Der er mange muligheder for at spise til billige penge på mindre restauranter, hvor japanerne selv spiser.

Når du beregner rejsebudgettet, skal du også overveje, at Japan er et eldorado for shopping elskere: kameraer, elektronik, tøj, antikviteter, ure, lakarbejde, dukker, perler, samurai-sværd, kimonoer og meget mere.

Klima
Klimaet varierer meget, fra det sne rige Hokkaido i nord til de sydlige deles nærmest subtropiske vejrforhold. På samme måde har højden over havet også betydning for store temperaturforskelle. Der falder rigeligt med nedbør store dele af året.

Klimaoplysninger og aktuelle vejrprognoser kan blandt andet findes på hjemmesiderne yr.no, bbc.com og cnn.com.

Beklædning
Om sommeren og tidlig på efteråret er det nok at bære let og luftigt bomuldstøj på rejse- og udflugtsdagene. På de senere efterårsrejser vil det være rart at medbringe en jakke eller en frakke. Tag for en sikkerhedsskyld noget uldtøj med når vi skal besøge bjergområderne i forårs- og efterårsmånederne. Medbring en paraply eller let regntøj.

Bemærk
Stikkontakter i Japan er af type A eller type B. Type A har to flade hul, type B har samme to hul som A plus et ekstra hul for jord. A-kontakten fungerer i både A og B, men B-kontakten fungerer kun i en B stikkontakt. A-kontakten er den mest almindelige. Det er samme type stikkontakt som man bruger i USA.

De fleste hoteller udlåner adaptere, men regn ikke med at alle hoteller har dem tilgængelige. Medbring derfor din egen adapter for at være sikker. Det kan også være en god ide at medbringe et grenstik, hvis du har meget elektronik. Tjek for en sikkerhedsskyld at dine "apparater" fungerer med 100V.

Hotellet i Takayama er traditionelt japansk også kalde Ryokan, en anderledes oplevelse. Middag og morgenmad indtages siddende på små stole. Sengene består af skønne futoner/madrasser på gulvet. Der findes også en del værelser med almindelige senge lav en anmodning ved reservation af rejsen, hvis du ønsker en ”almindelig” seng, så skal vi se om det kan arrangeres.

På Honshu-øen er vores afrejser i slutningen af marts og begyndelsen af april planlagt til at forsøge at nå kirsebærtræernes blomstring. Den bedste tid for efterårsfarver på Honshu er fra slutningen af oktober og gennem hele november måned.

Ved overnatningen i de japanske alper på dag 5 og 6 ligesom overnatningen i Hiroshima på dag 10 anbefaler vi at medbringe en let pakket, sammenklappelig overnatningstaske (kan også købes under rejsen), da din hovedbagage transporteres direkte til Kyoto og Osaka.

Byrundturen i Tokyo foregår med tog og metro. Man skal kunne gå korte afstande men i flere omgange i løbet af dagen. Selv i andre byer går vi i et behageligt tempo 10-15 til og fra stationer og lignende.

En rejse i Japan indebærer at man tager sine sko af på flere museum og restauranter. Medbring gerne sko der er lette at tage af og på.

Ved indrejse
Husk at skrive ned hvilket hotel som er første overnatningssted på rundrejsen, da den information skal gives på indrejsedokumentet i Japan.

Madvarer
Det er ikke tilladt at indføre kød i Japan, heller ikke frisk frugt og grøntsager.

Vi ser en øget interesse for at bestille business class på vores rejser til Japan. Kontakt kontoret direkte på telefon for at undersøge om det er muligt på den afgang det drejer sig om.

Hotel/overnatning

Kommentarer

På afrejsen d. 31. oktober 2023 skal vi bo på Grand Intelligent Hiroshima.

På afrejsen d. 18. juni bor vi på Keihan Tsukiji Grande i Tokyo og Elcient Kyoto i Kyoto.

På afrejsen d. 20. oktober 2023 bor vi på Keihan Kyoto Grande.

I løbet af 2024 bor vi på Elcient hotel i Kyoto.

Afrejser

Dato Fly-
info
Rejselængde Rejse Afrejselufthavn Pris Status
04-07-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-07-04
13:25
2024-07-04
15:55
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2024-07-04
17:45
2024-07-05
13:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-07-15
22:25
2024-07-16
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2024-07-16
07:25
2024-07-16
08:05
Finnair, 951
13 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 44 550 DKK Alt optaget
26-09-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-09-26
13:15
2024-09-26
15:45
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2024-09-26
17:45
2024-09-27
13:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-10-07
22:25
2024-10-08
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2024-10-08
07:25
2024-10-08
08:05
Finnair, 951
13 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 39 950 DKK Alt optaget
04-10-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-10-04
13:25
2024-10-04
15:45
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2024-10-04
18:30
2024-10-05
13:50
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-10-14
22:25
2024-10-15
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2024-10-15
07:25
2024-10-15
08:05
Finnair, 951
12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 42 890 DKK Alt optaget
24-10-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-10-24
13:25
2024-10-24
15:55
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2024-10-24
18:30
2024-10-25
13:50
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-11-04
22:25
2024-11-05
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2024-11-05
07:25
2024-11-05
08:05
Finnair, 951
13 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 41 480 DKK Alt optaget
04-11-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2024-11-04
09:00
2024-11-04
10:40
Lufthansa, 2439
Munich
Tokyo
2024-11-04
12:45
2024-11-05
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2024-11-15
09:55
2024-11-15
16:25
Lufthansa, 743
Munich
Copenhagen
2024-11-15
21:05
2024-11-15
22:45
Lufthansa, 2446
12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 47 850 DKK 4 ledige pladser Bestil
18-11-2024 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2024-11-18
09:00
2024-11-18
10:35
Lufthansa, 2439
Munich
Tokyo
2024-11-18
12:45
2024-11-19
09:05
Lufthansa, 714
Osaka
Munich
2024-11-29
10:00
2024-11-29
16:30
Lufthansa, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Munich
Copenhagen
2024-11-29
21:10
2024-12-01
22:50
Lufthansa, 2446
12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 50 370 DKK 6+ ledige pladser Bestil
25-02-2025 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2025-02-25
13:00
2025-02-25
15:35
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2025-02-25
17:45
2025-02-26
14:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2025-03-08
23:25
2025-03-09
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2025-03-09
07:10
2025-03-09
07:55
Finnair, 951
12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 46 870 DKK 6+ ledige pladser Bestil
05-03-2025 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2025-03-05
09:00
2025-03-05
10:40
Lufthansa, 2439
Munich
Tokyo
2025-03-05
12:45
2025-03-06
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2025-03-16
09:55
2025-03-16
16:25
Lufthansa, 743
Munich
Copenhagen
2025-03-16
21:05
2025-03-16
22:45
Lufthansa, 2446
12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 48 390 DKK 6+ ledige pladser Bestil
20-03-2025 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2025-03-20
12:20
2025-03-20
15:20
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2025-03-20
17:55
2025-03-21
14:25
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2025-03-31
22:25
2025-04-01
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2025-04-01
07:25
2025-04-01
08:05
Finnair, 951
13 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 48 950 DKK 2 ledige pladser Bestil
27-03-2025 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2025-03-27
09:00
2025-03-27
10:40
Lufthansa, 2439
Munich
Tokyo
2025-03-27
12:45
2025-03-28
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2025-04-07
09:30
2025-04-07
16:45
Lufthansa, 743
Munich
Copenhagen
2025-04-07
19:05
2025-04-07
20:40
Lufthansa, 2444
12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 50 650 DKK 4 ledige pladser Bestil
31-03-2025 info_icon

Flyinformation

cross

Alle tider er i lokaltid.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Tokyo
2025-03-31
12:45
2025-04-01
07:55
SAS, 983
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Tokyo
2025-04-11
08:25
2025-04-11
09:40
All Nippon Airways, 096
Tokyo
Copenhagen
2025-04-11
11:45
2025-04-11
18:15
SAS, 984
12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 51 650 DKK 6 ledige pladser Bestil
24-04-2025 12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 48 650 DKK 6+ ledige pladser Bestil
12-06-2025 12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 46 370 DKK 6+ ledige pladser Bestil
19-09-2025 12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 45 990 DKK 6+ ledige pladser Bestil
01-10-2025 12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 51 150 DKK 6+ ledige pladser Bestil
26-10-2025 12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 51 150 DKK 6 ledige pladser Bestil
07-11-2025 12 dage Japan- fra Tokyo til Hiroshima København 51 150 DKK 4 ledige pladser Bestil

I alle vores rejser indgår

 • Skandinavisk-talende TEMA-rejseledere
 • Nøje udvalgte fly og hoteller
 • Udvalgte måltider
 • Entreudgifter ifølge program
 • Tryghed med rejsegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andre Rundrejser

 
XClose
 
XClose
Tilmeld dig TEMAs nyhedsbrev!

Så er du hele tiden opdateret omkring det som sker i TEMAs verden. Du får de bedste tilbud, seneste rejsenyheder og spændende informationer fra vores rejseledere ude i verden..

Udfyld oplysningerne i skemaet nedenfor.


Du kan når som helst afmelde nyhedsbrevet igen.